Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 8 tuli myyntiin Suomessa – Näin paljon se maksaa

Manu Pitkänen

Nokia 8 tuli myyntiin Suomessa – Näin paljon se maksaa
HMD Globalin vajaa kaksi viikkoa sitten Lontoossa esittelemä Nokia 8 -älypuhelin tulee myyntiin myymälöissä Suomessa syyskuun 8. päivänä. Samalla yhtiö vahvisti puhelimen suositellun vähittäismyyntihinnan, se on 579 euroa. Nokia 8:n voi ostaa verkkokaupoista jo tänään. Puhelinta löytyy Elisan, DNA:n, Telian, Gigantin ja Verkkokauppa.comin nettikaupoista.

Nokia 8:ssa on Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua käyttömuistia, 5,3 tuuman QHD-näyttö, 64 gigatavua tallennusmuistia sekä 13 megapikselin etukamera. Takapuolelta löytyy kahdesta 13 megapikselin kennosta koostuva kaksoiskamerajärjestelmä, jossa on sekä värillinen että monokromaattinen kenno. Samankaltaista kamerajärjestelmää markkinoi muun muassa Huawei.

Ominaisuuksiensa puolesta Nokia 8:n tärkeimmät kilpailijat lienevät Elisalla myynnissä oleva OnePlus 5 sekä Huawein Honor 9 -älypuhelin. Nokia 8:n ja OnePlus 5:n ominaisuusvertailun löydät linkin takaa.


Nokia 8:n erityispiirteisiin kuuluu etu- ja takakameroiden yhtäaikainen kuvaaminen ("bothie", sekä still- että videokuvaus) sekä Nokia OZO 360° Audio -tilaääniratkaisu.

Puhelin on alkuun tarjolla teräksen ja mattasinisen värisenä. Myöhemmin värivalikoima täydentyy korkeakiiltoisella sinisellä ja korkeakiiltoisella kuparilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja