Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppista tulossa yrityskäyttöön sopiva sovellus

1
Manu Pitkänen

WhatsAppista kehitteillä toinen sovellus – Ei tarkoitettu tavallisille käyttäjille
Facebook teki WhatsAppin käytöstä täysin ilmaista vuoden 2016 alussa. Sitä ennen sovelluksen kustannuksia oli katettu nimellisellä, noin yhden euron vuosimaksulla. Yhteisöpalvelujätin ajatuksena oli "monetisoida" pikaviestipalvelu toisella tapaa, mikä antoi hyvän syyn poistaa kaikki mahdollinen WhatsAppin käytön estävä kitka.

Uutena strategiana on hyödyntää WhatsAppin massiivista käyttäjäpohjaa ja hallitsevaa asemaa pikaviestipalveluiden keskuudessa yrityskäyttäjille myytävien palveluiden muodossa. Tämä strategia on nyt tulossa käyttöön, ainakin WhatsAppin tukisivuille on ilmestynyt infosivu, jossa kerrotaan yrityksille tarjottavista varmennetuista palveluprofiileista.

Varmennetut profiilit tunnistaa pienestä vihreätaustaisesta tick-merkistä (✓). Ajatuksena on herättää luottamusta, että asiakas todella kommunikoi sen yhtiön asiakaspalvelun kanssa, minkä kanssa hänen väitetäänkin kommunikoivan. Kaikkia yritysprofiileja ei kuitenkaan ole välttämättä varmennettu.Yrityksille tarjotaan ilmeisesti mahdollisuutta käyttää WhatsAppia markkinointiviestinnän kanavana, sillä infosivulla mainitaan, että jos yrityksen ei enää haluta ottavan sinuun yhteyttä, yrityksen numeron voi halutessaan estää.

WABetaInfo-sivuston koodianalyysin mukaan WhatsAppista on kehitteillä erillinen yrityskäyttäjille suunniteltu sovellusversio.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

tubii
tubii

1

Oli taas väkisin kierrelty itse asiaa otsikossa. Näköjään korjattu jälkeenpäin mutta etusivulla edelleen loistaa

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja