Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinderistä tuli Suomen tuottavin sovellus uuden Gold-tilauksen ansiosta

Manu Pitkänen

Tinderistä tuli Suomen tuottavin sovellus uuden Gold-tilauksen ansiosta
Ilmaisena deittisovelluksena taipaleensa aloittanut Tinder on ampaissut eri puolilla maailmaa App Storen tuottavimmaksi sovellukseksi. Taustalla on viime viikolla lanseerattu uusi Tinder Gold -tilausluokka.

Tinderin monetisointi eli palvelulla rahan tekeminen alkoi vuonna 2015, kun palveluun ilmestyi Tinder Plus -tilausluokka, jonka hankkimalla käyttäjä voi kelata taaksepäin tekemiään pyyhkäisyjä sekä selata potentiaalisia deittikumppaneita eri kaupungeissa. Myöhemmin palveluun lisättiin mahdollisuus ostaa lisää Super Like -tykkäyksiä sekä parantaa omaa näkyvyyttä korttipinossa Boost-ominaisuudella.

Nyt lanseeratun Tinder Gold -tilauksen avulla käyttäjä näkee suoraan Likes you -näkymästä ne henkilöt, jotka ovat jo tykänneet sinun profiilistasi. Näin ollen tilaajan ei tarvitse pyyhkiä sokkona profiileja, vaan voi valita varmat matchit näkymästä.Tinder Gold on toistaiseksi saatavilla ainoastaan iOS-käyttäjille. Ominaisuuden lanseeraus on siivittänyt deittipalvelun myös Suomen App Storen tuottavimmaksi sovellukseksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.