Galaxy Note8:n arvostelut julki – Hinta hirvittää

8
Manu Pitkänen

Galaxy Note8:n arvostelut julki – Hinta hirvittää
Syyskuun 15. päivänä Suomessa myyntiin tulevasta Galaxy Note8:sta on julkaistu ensimmäiset arvosteluartikkelit. Puhelimen tekniikkaa on kerännyt kehuja, mutta joissain asioissa olisi vielä parantamisen varaa.

Android Police kehuu vuolaasti puhelimen 6,3-tuumaista Infinity Display -näyttöä maailman parhaimmaksi ja tälle väitteelle löytyy myös tutkittua tietoa tueksi. Puhelimen akun kapasiteetti ei erityisemmin häikäise speksilistassa, mutta Android Policen mukaan akkukesto on kuitenkin hyvä. Sivusto näkee hyvänä myös erilaisten ominaisuuksien runsauden – vedenkestävyydestä LED-ilmoitusvaloon – hyvänä asiana.

Huonoa puhelimessa on taas kaksoiskamerajärjestelmän tele-kameran kuvanlaatu, hankalasti sijoitettu sormenjälkilukija sekä poskettoman suuri hinta. Suomessa Galaxy Note8 tulee myyntiin 1029 euron hintaan.Hinta koetaan ongelmalliseksi myös Engadgetin arvostelussa, jossa kritisoidaan lisäksi vähäisiä ominaisuuslisäyksiä Galaxy S8 Plussaan verrattuna. Samanlaisiin johtopäätelmiin saavutaan myös Tom's Guide -sivuston arvostelussa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
340 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentit (8)

perhana
perhana

1

Tuo on kyllä niin totta, ei tuo puhelin tarjoa mitään sellaista jonka vuoksi siitä kannattaisi maksaa tuollaista hintaa, muuta kuin tuo hinta.
Tarkoitan siis että niille jotka tuon puhelimen ostaa, suurin syy sen ostoon on luultavasti juurikin tuo hinta, kun sillä pääsee näyttämään kuinka kalliin puhelimen on ostanut, kun rahaa on ja köyhät kyykkyyn... :D

iPhonen hinnallakaan tuota ei mitenkään voi perustella, eikä vedota siihen että kun iphonen fanitkin on valmiita maksamaan ylihintaa saadakseen iphonen, kyseessä on kuitenkin täysin eri asia ihan siitä syystä että apple ja iphone mielletään yleisestikkin laadukkaaksi luxus-tuotteeksi, kun taas samsung tulee aina kantamaan sitä perinteistä halpahallin leimaa, joka tekee massoittain ominaisuuksilla kyllästettyä rimpulapaskaa, joista jotkin tuotteet toki voivat olla kohtalaisen laadukkaita, mutta mitään luxus-tuotteen imagoa samsungin nimellä on turha yrittää tavoitella, ei vaikka kuinka kalliin hinnan hintalappuun lätkäisisi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jeppisjoo (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

apple ja iphone mielletään yleisestikkin laadukkaaksi luxus-tuotteeksi

Ööö ei? Laadukkaaksi joo ja miksei myös Notekin. Luxukseksi ei kyllä mitenkään. Jos kaikilla mäkkärin työntekijöillä on iPhone osarilla niin sen hohdokkuus on kyllä melko vähäinen. Se aika kun puhelimella pystyi keulimaan meni jo vuosia sitten.

Vastaa
perhana
perhana

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jeppisjoo:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

apple ja iphone mielletään yleisestikkin laadukkaaksi luxus-tuotteeksi

Ööö ei? Laadukkaaksi joo ja miksei myös Notekin. Luxukseksi ei kyllä mitenkään. Jos kaikilla mäkkärin työntekijöillä on iPhone osarilla niin sen hohdokkuus on kyllä melko vähäinen. Se aika kun puhelimella pystyi keulimaan meni jo vuosia sitten.

Juuri tuo mäkkärin työntekijän iphone selventää sen pointtini, eli vaikka se mäkkärin työntekijä elää muuten vaatimattomasti, ja rahat on varmasti tiukassa, niin mistä tahansa muusta voi tinkiä, mutta se iphone pitää silti saada, vaikka sitten osamaksuihin menevät rahat joutuu repimään ruokarahoista ja muusta tarpeellisesta, eli silloin se iphone juurikin mielletään luxus-tuotteeksi joka vaan on pakko saada, noten tai galaxy s8:n taas ostaa kohtalaisen hyvissä rahoissa oleva nykyjuppi joka perustelee ostostaan sillä että mitä sitten vaikka se hajoaisikin tai menisi päivitysten osalta vanhaksi vuodessa, kun sitten voi ostaa taas uuden, kaverit on kuitenkin kateellisia kalliista puhelimesta johon kaikilla ei ole varaa.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

4

Miksi heti paniikki uutisoidaan, että "Poskettoman kova hinta ja ihan hirvittää" tästä lippulaivasta 1029€

Kun iPhone 7 Plus oli lähes eurolleen saman verran julkaisussa...

Vastaa
perhana
perhana

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Miksi heti paniikki uutisoidaan, että "Poskettoman kova hinta ja ihan hirvittää" tästä lippulaivasta 1029€

Kun iPhone 7 Plus oli lähes eurolleen saman verran julkaisussa...

Niimpä... juuri näinhän se on, iPhonen hinnalle naureskeluhan on vain hauskaa, sen hinnalle ja iphonen ostajillehan kuuluukin naureskella koska onhan se nyt ihan naurettavan kallis puhelin...
Toisaalta sitten samsungin puhelimen hinnan päivittelyhän on jotenkin sopimatonta, eihän sen hinnassa mitään outoa saatikka naurettavaa ole, koska maksaahan iphonekin yhtä paljon.

Vastaa
IlariJ
IlariJ

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo:

Jopa paremman puhelimen saa alle 500 eurolla.. Miksi siis maksaa itseään kipeäksi vain brändistä?

Tämähän siis ei pidä niin mitenkään paikkaansa.

Vastaa
Näppishemmo
Näppishemmo

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti IlariJ:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo:

Jopa paremman puhelimen saa alle 500 eurolla.. Miksi siis maksaa itseään kipeäksi vain brändistä?

Tämähän siis ei pidä niin mitenkään paikkaansa.

Yli 600 euron lippulaivapuhelimien hinnoissa on aina yli 200 euroa ilmaa. Halvemmalla saa yleensä parempaa kuten vaikkapa Nokia 8 ja One Plus 5. Päihittää Notet leikiten jo pelkästään puhtaalla Androidilla eli ei tarvitse maksaa turhista sovelluksista joita ei voi poistaa ilman takuun menettämistä. Lisäksi hinta paljon pienempi mutta laatu siltikin erinomainen eikä näistä puutu mitään käyttökelpoista.

Ei kannata ostella näin kalliita luureja joita valmistaja tukee max 3-vuotta mikä on tyypillinen aika Androidissa. Sen jälkeen voi alkaa toki leikkimään custom romien kanssa. Elämme nyt 2010 vuosikymmentä. 2000-luvun alussa hyvä älypuhelin maksoi yli 500 euroa mutta nykyään sellaisen saa paljon halvemmalla eikä tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Maailma kehittyy.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.