Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iOS 11 vuoti nettiin – Uutta tietoa iPhone 8:sta paljastunut

1
Manu Pitkänen

Applen iOS 11 vuoti nettiin – Uutta tietoa iPhone 8:sta paljastunut
Applen iOS 11 -mobiilikäyttöjärjestelmän käytännössä valmis versio eli niin sanottu GM-julkaisu (Grand Master) on vuotanut nettiin ja sitä kautta on paljastunut herkullisia yksityiskohtia syyskuun 12. päivänä esiteltävästä iPhone 8:sta. Aiemmin puhelimen yksityiskohtia on saatu selville vuotaneesta HomePod-firmwaresta.

9to5macin kaiveluiden mukaan seuraavasta iPhonesta löytyy esimerkiksi uusi Portrait Lighting -kuvaustila, joka tuo uusia valaistusefektejä iPhonen kameraan. Kyseinen ominaisuus ilmeisesti laajentaa viime syksynä iPhone 7 Plussalle esiteltyä Portrat-kuvaustilaa, jonka avulla käyttäjä saa sumennettua lähikuvien taustan kätevästi bokeh-efektillä. Portrait Lightning ainakin seuraavat valaistusefektit: Contour Light, Natural Light, Stage Light, Stage Light Mono ja Studio Light.

Lisäksi seuraavan iPhonen kamera kykenee kuvaamaan Full HD -videota 240 FPS:n kuvataajuudella ja 4K-videotakin 60 FPS:n taajuudella. Näytön kohdalla uutta on iPadeista tutun True Tone Display, joka muuttaa näytön väriläpötilaa vastaamaan ympäristön valaistuksen värilämpöä. Puhelimessa on myös Face ID -ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi avata puhelimen lukituksen skannaamalla kasvonsa etukameralla.Pienenä uutena lisänä on myös kolmiulotteiset animoidut emojit.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja