Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta ensi viikolla sekä iPhone 8 että iPhone X

Puhelinvertailu

Applelta ensi viikolla sekä iPhone 8 että iPhone X
Applen ensi viikon tiistaina esiteltävistä älypuhelimista on huhuttu ja vuodettu viimeisten viikkojen aikana hurjasti, mutta edelleenkään ei ole täysin varmaa millä nimillä laitteita kutsutaan.

Tähän asti uskottavimmat nimet ovat olleet iPhone 7s, iPhone 7s Plus sekä iPhone 8. Näistä kaksi ensimmäistä olisivat pieniä uudistuksia ja jälkimmäinen suurempi uudistus, jossa ei ole kotinäppäintä ja näyttö kattaa liki koko etupaneelin, kuten kuva osoittaa.

Nyt hakkeri on kuitenkin saanut kaivettua vuotaneesta iOS-versiosta esiin uutta tietoa, joka muuttaa nimet täysin päälaelleen. Tulevat puhelimet ovatkin Twitter-käyttäjä Steve T-S:n mukaan iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X.

Niinpä enemmän uudistettu, D22-koodinimellä tunnettu laite olisi iPhone X ja pienemmät uudistukset (D20) hyppäisivät 7s -mallin yli suorana iPhone 8:aan. iPhone X tai iPhone 10 on aiemminkin esiintynyt nimiarvioissa ja -huhuissa, mutta harvemmin niin, että sekä iPhone 8 että iPhone X olisivat julkaistavien laitteiden joukossa.Tietysti varmuutta nimistä ei saada ennen ensi viikkoa, joten jäämme odottamaan innolla ensi viikon tiistaita.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.