Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Täältä näet sen – iPhone X ja iPhone 8 julkistustilaisuus

1
Manu Pitkänen

Täältä näet sen – iPhone X ja iPhone 8 julkistustilaisuus
Vuosi on taas kulunut siitä kun Apple viimeksi esitteli uudet iPhone-mallit ja tänään on taas vuorossa uudet sekä paremmat puhelinmallit. Ensimmäistä kertaa historiassa Apple esittelee uudet puhelimensa Steve Jobs Theaterissa, joka sijaitsee yhtiön uuden päämajan tontilla. Massiiviseen auditorioon mahtuu tuhat henkilöä.

Lehdistötilaisuuden pitopaikan lisäksi tämän vuoden tilaisuudessa on muutakin erikoista. Ensimmäisen iPhonen julkaisusta tuli tänä vuonna kuluneeksi tasan 10 vuotta, joten Apple haluaa tietysti hieman juhlistaa merkkivuotta. Ehkä konkreettisin osoitus oman puhelinmallin kunniaksi tulee olemaan tänään illalla esiteltävä iPhone X -puhelin, josta on pyritty tekemään niin edistyksellinen kuin Apple vain kykenee tekemään tällä hetkellä.

Tilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä (kello 20.00 Suomen aikaa) tämän linkin kautta. Lähetys toimii kunhan mobiililaitteessa tai Macissä on tarpeeksi uusi Safari-selain. Windows 10:n käyttäjät voivat seurata lähetystä Microsoft Edge -selaimen kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja