Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videoesittely – Tässä ovat iPhone X ja iPhone 8

Manu Pitkänen

Videoesittely – Tässä ovat iPhone X ja iPhone 8
Apple esitteli eilen mahtipontisin sanankäänteinen iPhone X:n, joka ainakin yhtiön oman markkinointiviestinnän mukaan määrittelee älypuheliien suunnan tästä eteenpäin. Yhtiön "tavanomaiset" puhelinmallit myyvät vuosittain satoja miljoonia kappaleita, minkä takia yhtiö on ehkä tarvinnutkin mallistoonsa korkeamman hintaluokan ja alhaisemman volyymin puhelinta.

Puhelin on uudistettu sisältä ja ulkoa, mutta ehkä kaikkein parhaiten muutokset näkyvät juuri ulkoisissa piirteissä. iPhone X:ssä on siirrytty koko etupuolen kattavaan OLED-näyttöön, jota rikkoo ainoastaan yläreunasta löytyvä kamerasensoririvistö. Runko ruostumatonta terästä, mutta takakuoressa on siirrytty takaisin lasiin. Applen muotoilujohtaja Jony Ive kuvailee iPhone X:n muotoilua ja teknisiä kykyjä alla olevassa videossa.

Uudesta tekniikasta joutuu kuitenkin maksamaan itsensä kohtalaisen kipeäksi.
Jos Jony Iven brittiaksentin kuuntelu ei kiinnosta, niin alla olevassa videossa käydään tärkeimmät kohdat nopeasti ja värikkäällä otteella läpi.Kuten tästä pohjimmaisena olevasta videosta näkyy, eroaa iPhone X ulkoisesti melko paljon uusista iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimista, vaikka selkeitä yhteneväisiä piirteitäkin löytyy.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.