>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple vakuuttaa – iPhone X:n esittelyssä ei tapahtunut noloa mokaa

3
Manu Pitkänen

Apple vakuuttaa – iPhone X:n esittelyssä ei tapahtunut noloa mokaa
Applen käyttöjärjestelmien kehityksestä vastaavan johtajan Craig Federighin esitellessä iPhone X:n uutta Face ID -kasvojentunnistusteknologiaa tapahtui nololta vaikuttava tilanne: varmaksi ja turvalliseksi mainostettu tunnistautumisteknologia ei jostain syystä tunnistanut aluksi Federighiä, minkä johdosta puhelin ei päästänyt häntä kirjautumaan laitteeseen.

Tämä saatettiin nähdä suuren yleisön keskuudessa ensimmäisenä osoituksena siitä, ettei Face ID ole niin toimintavarma kuin Apple antaa ymmärtää. Applen mukaan mitään mokaa ei lavalla nähty, vaan järjestelmä toimi itse asiassa juuri sillä tavalla kuin sen kuuluukin toimia. Face ID -kirjautumisen epäonnistuminen ei johtunut järjestelmän toimimattomuudesta, vaan esityksen ajoituksesta.

Applen mukaan lehdistötilaisuus eteni suunniteltua nopeammin, minkä johdosta iPhone X yritti tunnistaa henkilöstöä väärään aikaan. Koska puhelinta käytti muut henkilöt kuin Federighi, epäonnistui tunnistautuminen muutamaan otteeseen. Kun Federighi vihdoin yritti kirjautua sisään laitteeseen, olivat kirjautumiset epäonnistuneet jo niin monta kertaa, että puhelin vaati salasanan näpyttämistä.Tässä vaiheessa Federighi vaihtoi varapuhelimeen, joka tunnisti hänen kasvonsa heti oikein.

Eli tällä haavaa näyttää siltä, että Face ID:n toimintavarmuudesta ei ole löydetty selkeää heikkoutta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Ei mitään failia, koska nykyinenkin iPhone vaatii koodin liian monen väärän jälkeen ja tuo puhelin antoi saman virheilmoituksen.

Mutta trollien pakko repiä aina jostain P*skaa kun kyseessä Apple

Sitäpaitsi ei se touchID sen parempi olisi, silläkään ei aina saa puhelinta auki jos on sormessa esim vähän vettä tai muuten vaan vähän liian vinossa. Omistan seiskan itse, ja aina silloin tällöin se ei aukea ekalla yrityksellä, tosin suht harvinaista mutta kuitenkin.

Vastaa
delic
delic

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

jos on sormessa esim vähän vettä tai muuten vaan vähän liian vinossa.

Mikä on vinossa? Touch ID:llä sormen asennolla ei ole merkitystä, vaikka olisi ylösalaisin.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

jos on sormessa esim vähän vettä tai muuten vaan vähän liian vinossa.

Mikä on vinossa? Touch ID:llä sormen asennolla ei ole merkitystä, vaikka olisi ylösalaisin.

Sormi on vinossa. Esim painaa liiaksi sormen kärjellä tai liiaksi sivulla joskus kun on kiire, tai sormessa on muuten vain hikeä/vettä tai puhelimen sormenjälkilukija esim kastunut sateessa kännyä avattaessa. Juuri sanoin omistavani seiskan niin aika lailla tiedän ihan vuoden käyttökokemuksesta tämän seikan :) Pointti tosiaan oli kuitenkin se, että touchID ei ole parempi. Omistatko itse iPhonea touchIDllä? Naama harvemmin on niin paskanen ettei Face tunnistus toimisi, ja tekoäly oppii.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.