Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung aloitti Galaxy Note8:n myynnin Suomessa – Haastaja iPhone X:lle

Manu Pitkänen

Samsung aloitti Galaxy Note8:n myynnin Suomessa – Haastaja iPhone X:lle
Samsung on aloittanut Galaxy Note8 -älypuhelimen myynnin Suomessa tänään. Etenkin luovaan työntekoon ja piirtelyyn sopiva puhelin tulee saataville mustana ja kultaisena.

Puhelimesta löytyy kookas, 6,3 tuuman Infinity-näyttö (2960x1440 pikseliä), joka Samsungin markkinointiviestinnässä tarkoittaa käytännössä näytön reunoille kaarevoituvaa ja puhelimen koko etualan kattavaa näyttöä. Samaa näyttöteknologiaa on hyödynnetty aiemmin keväällä julkistetussa Galaxy S8 -älypuhelimessa. Note8:ssa on Always On Display, johon voi piirtää ja tehdä muistiinpanoja S Pen -kynällä avaamatta lukitusnäyttöä.

Puhelimen sisältä löytyy 10 nanometrin tekniikalla valmistettu järjestelmäpiiri (kahdeksanytiminen), kuusi gigatavua käyttömuistia sekä kahdesta 12 megapikselin kennosta koostuva kamerajärjestelmä (f/1,7 ja f/2,4), jonka avulla on toteutettu kaksinkertainen optinen zoom. Etukamerassa käytetään kahdeksan megapikselin kennoa.

S Pen -kynän sisältävä Galaxy Note8 maksaa Suomessa 1029 euroa. Hinta on 150 euroa alhaisempi kuin Applen tällä viikolla esittelemässä iPhone X:llä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja