Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Arvostelut julki – Tätä mieltä iPhone 8:sta ollaan

6
Manu Pitkänen

Arvostelut julki – Tätä mieltä iPhone 8:sta ollaan
NDA-salassapitosopimukset ovat rauenneet, joten hätäisimmät kritiikot ovat ennättäneet jo julkaista ensimmäiset iPhone 8- ja iPhone 8+ -arvostelut. Puhelimien tekniikka kerää kehuja, mutta muotoilua haukutaan tylsäksi.

Esimerkiksi The Verge ja Engadget pitävät iPhone 8:n ja sitä hieman kookkaamman iPhone 8+ -mallin yhtenä suurimpana heikkoutena tylsäksi käynyttä muotoilua, joka onkin suurelta osin sama kuin mitä Apple on puhelimissaan käyttänyt iPhone 6:sta lähtien. Vaikka ulkonäöllisesti muotoilu onkin samaa, niin muutoksia on kuitenkin tehty. Takakuori ei ole enää metallia, vaan se on vaihdettu langattoman latauksen mahdollistamiseksi lasiin.

Engadgetilla kritisoidaan myös sitä, että iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan vedenkestävyys (IP67) ei ole tarpeeksi hyvä – tai oikeammin, kilpailijoiden malleissa luvataan korkeamman luokan vedenkestävyyttä.Puhelimien hyvinä puolina pidetään uutta ja nopeaa A11 Bionic -järjestelmäpiiriä sekä laajennetun todellisuuden tarpeisiin suunniteltua kameraa. iPhone 8 Plussassa on lisäksi uusi Portrait Lighting -kuvaustila, jonka avulla voi säätää kuvien valaistusolosuhteita. Engadgetin mielestä se vaatii vielä hiomista, sillä sillä muokatut kuvat näyttävät epäluonnollisilta. TechCrunchin arvostelussa taas kehutaan beta-asteella olevan ominaisuuden toimivuutta.

The Verge pitää iPhone 8 Plussan kohdalla ongelmallisena sitä, että kallein versio maksaa ainoastaan hieman vähemmän kuin iPhone X:n kallein versio.

Geekbench 3:n multicore-testissä iPhone 8 nakuttaa tauluun ennätykselliset yli 10 000 pistettä. Single-core-testin tulokset ovat niin ikään erinomaiset, yli 4200 pistettä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Hohhoijaa, mitäkähän noihin "moitteisiin" nyt sanoisi.

Puhelinten täysi vesitiiveys on hieno asia, Johon uskon vasta sitten kun eka valmistaja suostuu korvaamaan luurin mahdolliset vesivahingot, (ei jos käyttäjä tehnyt reijän kylkeen, vaan että ehjä laite vuotaa)

Samsungikaan ei korvaa vesivahingosta johtuvaa hajoamista juuri tulleelle Note 8 ip68 puhelimelle. Hienoa eikö, aivan sama siinäkohtaa onko se viiteen vai kymmeneen metriin kuinka IP suojattu "vesitiivis" kun rahat jää saamatta kumminkin vaikka kolahtais vaan veskipyttyyn väärässä kulmassa? Sitä voi jokainen miettiä minkä painoarvon näille numeroille antaa.

Youtubesta voi katsoa videoita missä iPhone 7 upotetaan useaan metriin ja nostetaan ehjänä ulos. https://www.youtube.com/watch?v=lYEeb4U6ZYs

"Despite being IP68 certified and Samsung highlighting the dust and water-resistance capabilities of the Galaxy Note 8, the handset is NOT covered for any kind of liquid damage under Samsung’s one-year limited warranty. So, if you somehow do end up causing liquid damage to your Galaxy Note 8, don’t expect Samsung to replace or fix your phone for free."

Toisin sanoen ei ole _järkevää_ perustaa mitään puhelimen ostosta IP luokkiin, ja design on taas _täysin_ makuasia joten mitä jää jäljelle noista moitteista? Pakko kai sitä jotain mutinaa pitää keksiä.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59:

Vertailun vuoksi olisi hyvä kertoa muiden mallien Geekbench 3 tuloksia.

Ehkä ei kehdata laittaa koska jos on seurannut vähääkään geekbench tuloksia/benchmark testejä näkee aika nopeasti että iPhone X ja 8 kirjaimellisesti murhaa aivan kaikki androidit tällähetkellä.

Vastaa
delic
delic

4

”What about real-world performance? We edited and exported the same 2-minute 4K video clip on the iPhone 8, Galaxy Note 8 and Galaxy S8 using the Adobe Premiere Clip app, and it wasn’t even close. The iPhone 8 finished the task in 42 seconds, compared with more than 3 minutes for the Galaxy Note 8 and more than 4 minutes for the Galaxy S8+."

"The iPhone 8 also opened larger apps faster than both its predecessor and the top Android phone right now. It took the handset 11 seconds to fully load the Injustice 2 game, compared with 14.53 seconds for the iPhone 7 Plus and 19 seconds for the Note 8."

Miten iPhone voikin olla noin ylivoimainen tehoissa, eihän tuossa ole mitään järkeä.

https://www.tomsguide.com/us/iphone-8-a...eview-4675.html

Kamerakin näyttää pesevän Note 8:n

iPhone X se vaan vaikuttaa paremmalta ja paremmalta

Vastaa
Wesimies
Wesimies

5

Nyt Apple mokaa. Kalliit laitteet eikä ole radiota!!
Jopa viranomaiset USA:ssa puuttuivat asiaan.
Saas nähdä miten käy?

Vastaa
delic
delic

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Wesimies:

Nyt Apple mokaa. Kalliit laitteet eikä ole radiota!!
Jopa viranomaiset USA:ssa puuttuivat asiaan.
Saas nähdä miten käy?

Öö, Ei käy yhtään mitenkään? Eihän iPhonessa ole koskaan ollut radiota. Rauta siihen on kyllä ollut, mutta koskaan sitä ei olla aktivoitu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja