Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi iOS-versio on pian ladattavissa näille iPhone- ja iPad-malleille

1
Puhelinvertailu

Uusi iOS-versio on pian ladattavissa näille iPhone- ja iPad-malleille
Applen lehdistötilaisuudessa viime viikolla virallisesti julkistettu uusi iOS-versio on saapumassa ladattavaksi. Käyttöjärjestelmäpäivityksen julkaisu tapahtuu tänään ja päivityksen saa heti sekä iPhonelle että iPadille.

Julkaisu tapahtuu Kalifornian aikaa kymmeneltä aamulla, joka tarkoittaa Suomen ajassa kahdeksalta illalla eli parin tunnin päästä. Päivityksen saa kaikille myynnissä oleville laitteille ja muutamalle vanhemmallekin mallille.

Tuettuihin laitteisiin kuuluvat iPhone 5s ja sitä uudemmat iPhone-mallit, iPad mini 2 ja uudemmat iPadit sekä iPodin kuudennen sukupolven mallit. Tarkemman listan löydät alta.

Beetatestattavana jo kuukausi ollut käyttisversio tuo mukanaan melkoisesti uudistuksia muun muassa käyttöliittymän ulkoasuun. Niinhin lukeutuu mm. App Store -sovelluskaupan uusittu ulkoasu sekä täysin muuttunut Ohjauskeskus (Control Center).iPhone-mallit
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 5s
iPhone SEiPad-mallit
12,5" iPad Pro 1st gen
12,5" iPad Pro 2nd gen
10,5" iPad Pro
9,7" iPad Pro
iPad Air 2
iPad Air
iPad 5th gen
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2

iPod-mallit
iPod Touch 6th gen


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

toope
toope

1

Onko tämä taas se päivitys millä vanhat puhelimet saadaan hitaiksi jotta uusien ja nopeampien puhelimien kauppa kävisi paremmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.