Pokemon Go -pelaajat tarkkana – Uusi tapahtuman käynnistyy aivan pian

3
Manu Pitkänen

Pokemon Go -pelaajat tarkkana – Uusi tapahtuman käynnistyy aivan pian
Syyspäiväntasaus on pohjoisella pallonpuoliskolla aivan pian, tarkalleen ottaen se koittaa syyskuun 22. päivänä. Tuona päivänä Aurinko paistaa päiväntasaajalla zeniitistä ja siirtyy pohjoiselta pallonpuoliskolta eteläiselle, mikä tarkoittaa syksyn saapumista pohjoiseen.

Tätä tapahtumaa on päätetty juhlistaa myös Pokemon Go -pelissä uudella tapahtumalla, joka kestää syyskuun 22. päivästä lokakuun 2. päivään saakka. Tuona aikana pelaajat voivat ansaita kaksinkertaisen määrän tähtipölyä (Stardust) nappaamalla Pokemoneja ja hautomalla munia. PokéStopeilta ja Gymeiltä voi löytää myös erikoismunan (2 km), josta kuoriutuu esimerkiksi Chansey, Mareep, Larvitar jne.

Edut eivät pääty tähän, sillä Pokédexiin lisätyistä hahmoista saa tapahtuman aikana kolminkertaisen määrän XP-pisteitä. Lisäksi Pokémon Gon sisäisestä kaupasta löytyy erikoislaatikoita, jotka sisältävät onnenmunia (Lucky Eggs), houkuttelumoduuleita (Lure Module) sekä uusi superhautomo (Super Incubator), joka hautoo munat 1,5-kertaisella nopeudella.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.