Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple korjasi iOS 11:sta jo ensimmäisen kerran

Puhelinvertailu

Apple korjasi iOS 11:sta jo ensimmäisen kerran
Apple esitteli uuden iOS-version yhdessä päivittyneiden iPhone-mallien kanssa pari viikkoa sitten. Uudistunut käyttöjärjestelmä ehti olla ladattavissa vain noin viikon ja on saanut jo ensimmäisen korjauspäivityksen

Uusi versio saapui ladattavaksi 19. päivä eli viime viikon tiistaina. Luonnollisesti heti ensimmäinen aalto päivittäjiä on löytänyt jotain ongelmia käyttöjärjestelmästä, joten päivitys olikin odotettavissa.

Versio 11.0.1 tuo mukanaan muutamia pienempiä bugikorjauksia ja niitä ei edes listata erikseen muutoslokissa. Virallinen muutosloki mainitsee ainoastaan "bugikorjauksia ja parannuksia".

Ars Technican mukaan tosin ainakin Exchange-sähköpostipalvelimeen liittynyt ongelma on korjattu. Muita havaintoja on tehty Twitterissä, jonka mukaan muutoksia on tehty mm. kamerasovellukseen, Kuvat-sovellukseen ja iMessageen.

Luonnollisesti päivityksen julkaisusta on vasta viikko, joten lisää korjauksia ongelmiin saapuu varmasti tulevien viikkojen aikana.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja