Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 8 pitää rätisevää ääntä? Apple tunnustaa ongelman

2
Manu Pitkänen

iPhone 8 pitää rätisevää ääntä? Apple tunnustaa ongelman
Sellaista iPhone-julkaisua ei taida ollakaan, mistä ei saataisi jonkinlaista kohua aikaiseksi. Joskus syy on antennin toiminnassa, joskus karttapalvelussa ja joskus puhelimen vääntymisessä. Myyntiin jo ennättänyt iPhone 8 ei ole poikkeus tässäkään suhteessa, sillä nyt netissä on alettu kohdista puhelimen korvakuulokkeen laadusta.

Muutamissa markkinoille päässeissä puhelimissa iPhone 8:n kuuloke pitää rätisevää ja staattista ääntä puhelun aikana. Ongelmasta on keskusteltu verkossa keskustelupalstoilla, muun muassa Redditissä ja Applen omilla tukifoorumeilla.

Applen edustaja kertoi The Vergelle, että yhtiö on tietoinen ongelmasta ja se koskettaa pientä määrää myytyjä laitteita. Kuluttajien ei kannata olla kovin huolissaan, sillä fyysistä vikaa puhelimissa ei ole, vaan ylimääräiset äänet saadaan poistettua tulevan ohjelmistopäivityksen avulla. Ylimääräisiä ääniä esiintyy sekä iPhone 8:lla että iPhone 8 Plussalla, mutta se ei kuulu välttämättä jokaisen puhelun aikana.Näyte kuulokkeen pitämästä äänestä löytyy alla olevasta YouTube-videosta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jeppisjoo (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Ei ainakaan räjähtele kasvoille.


Älä sano
http : // mobiili .fi /2017/09/29/raportti-taiwanista-iphone-8-plus-rajahti-latauksessa/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.