Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone X:n akun koko selvisi

Manu Pitkänen

iPhone X:n viimeisetkin salaisuudet paljastuivat
iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan tultua myyntiin, on puhelimien keskeisimmät tekniset tiedot paljastuneet yksityiskohtaisesti. Apple ei yleensä kerro puhelimien käyttömuistin määrää tai akun kapasiteettia, minkä takia nämä tiedot jäävät ihmisten omien selvittelyiden varaan.

Koska iPhone X tulee myyntiin vasta marraskuun 3. päivänä ja ennakkotilattavaksikin vasta lokakuun 27. päivä, niin hyvin harva tietää sen akun kokoa tai käyttömuistin määrää tarkasti. Kiinalaisen TENAA-televiranomaisen julkaisemat dokumentit kuitenkin paljastavat nämä tiedot suurelle yleisölle, aivan kuten kävi iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan kohdalla.

TENAAn mukaan iPhone X:ssä on kolme gigatavua käyttömuistia, aivan kuten iPhone 8 Plussassakin. Akun varauskapasiteetti on 2716 milliampeerituntia, mikä on piirun verran enemmän kuin iPhone 8 Plussassa (2675 mAh). 4,7-tuumaisessa iPhone 8:ssa muistia on kaksi gigatavua ja akun koko on 1821 mAh.Näkyvin ero iPhone X:ssä kahteen muuhun uuteen iPhone-malliin on laitteen koko etupuolta hallitseva edge-to-edge-näyttö sekä puhelimen ylälaitaan sijoitettu uusi TrueDepth-kamera, joka korvaa käyttäjän sormenjälkitunnistaumisen 3D-kasvojentunnistuksella.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja