Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto – Tältä näyttää Huawein uusi lippulaivapuhelin

Manu Pitkänen

Kuvavuoto – Tältä näyttää Huawein uusi lippulaivapuhelin
Parin viikon kuluttua Huawei esittelee syyskauden lippulaivamallistonsa, mutta yhtiön harmiksi tietoja tulevista puhelimista on jo tihkunut verkkoon. Android-vuotoja takova Evan Blass on esimerkiksi julkaissut Mate 10 Pron lehdistökuvan.

Teknisesti Huawei Mate 10 Pro näyttäisi noudattavan nykyaikaisia trendejä. Puhelimesta löytyy koko etupuolen kattava näyttö sekä kaksoiskamerajärjestelmä, joka Huaweille ominaiseen tyyliin on Leica-brändätty (aukkoluku jopa f/1,6). Huhujen mukaan puhelimen näyttö olisi kooltaan noin kuusi tuumaa ja näytön resoluutio 2880x1440 pikseliä (kuvasuhde 18:9). Järjestelmäpiirinä käytetään ilmeisesti HiSiliconin Kirin 970:tä.

Huawei on kuluneen syksyn aikana puhunut markkinointiviestinnässään paljon tekoälystä ja Blassin vuotamassa lehdistökuvassakin on suora viittaus tekoälyyn (AI). Jää nähtäväksi millä tavoin Huawei on tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuuksia käytännössä hyödyntänyt.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja