Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tarvitseeko puhelimesi kevennystä? Lataa Facebook Messenger Lite

1
Manu Pitkänen

Tarvitseeko puhelimesi kevennystä? Lataa Facebook Messenger Lite
Facebookin sovellukset ovat keränneet kyseenalaista julkisuutta dataa ja akkua kuluttavien piirteiden takia. Messengerin käyttäjille on kuitenkin tarjolla pieni helpotus, sillä pikaviestimestä on olemassa kevyempi Lite-versio.

Messenger Lite on saatavilla toistaiseksi ainoastaan Android-käyttäjille, joten iPhonen omistajat joutuvat käyttämään resursseja rohmuavaa perussovellusta. Kevennetty Messenger julkaistiin alun perin viime vuoden lopulla, jolloin se oli ladattavissa viidessä eri maassa Google Playn kautta. Viime keväänä sovelluksen saatavuusalue laajeni kerralla yli sataan eri maahan – tuolloin Messenger Lite tuli myös suomalaisten ulottuville.

Kevyt-Messenger on saanut mukavan vastaanoton, sillä sitä on ladattu Google Playn kautta 50–100 miljoonaa kertaa. Ohjelma on suunnattu etupäässä kehitysmaissa asuville ihmisille, mutta se sopii kenelle tahansa, jolla on esimerkiksi puhelimen tallennustilan suhteen tiukkaa. Suosio kasvanee syksyn aikana vielä suuremmaksi, sillä ohjelma on nyt lanseerattu Yhdysvalloissa, Kanadassa, Britanniassa ja Irlannissa.Facebook lupaa, että Messenger Lite kuluttaa maksimissaan 10 megatavua puhelimen tallennustilaa. Sovelluksen voi ladata täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Mikki65
Mikki65

1

Käyttääkö joku näitä Messengereitä ja Whatsuppeja jotka käytännössä saavat admin-oikeudet puhelimiin kun ne otetaan käyttöön?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.