Tarvitseeko puhelimesi kevennystä? Lataa Facebook Messenger Lite

1
Manu Pitkänen

Tarvitseeko puhelimesi kevennystä? Lataa Facebook Messenger Lite
Facebookin sovellukset ovat keränneet kyseenalaista julkisuutta dataa ja akkua kuluttavien piirteiden takia. Messengerin käyttäjille on kuitenkin tarjolla pieni helpotus, sillä pikaviestimestä on olemassa kevyempi Lite-versio.

Messenger Lite on saatavilla toistaiseksi ainoastaan Android-käyttäjille, joten iPhonen omistajat joutuvat käyttämään resursseja rohmuavaa perussovellusta. Kevennetty Messenger julkaistiin alun perin viime vuoden lopulla, jolloin se oli ladattavissa viidessä eri maassa Google Playn kautta. Viime keväänä sovelluksen saatavuusalue laajeni kerralla yli sataan eri maahan – tuolloin Messenger Lite tuli myös suomalaisten ulottuville.

Kevyt-Messenger on saanut mukavan vastaanoton, sillä sitä on ladattu Google Playn kautta 50–100 miljoonaa kertaa. Ohjelma on suunnattu etupäässä kehitysmaissa asuville ihmisille, mutta se sopii kenelle tahansa, jolla on esimerkiksi puhelimen tallennustilan suhteen tiukkaa. Suosio kasvanee syksyn aikana vielä suuremmaksi, sillä ohjelma on nyt lanseerattu Yhdysvalloissa, Kanadassa, Britanniassa ja Irlannissa.Facebook lupaa, että Messenger Lite kuluttaa maksimissaan 10 megatavua puhelimen tallennustilaa. Sovelluksen voi ladata täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
99 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentit (1)

Mikki65
Mikki65

1

Käyttääkö joku näitä Messengereitä ja Whatsuppeja jotka käytännössä saavat admin-oikeudet puhelimiin kun ne otetaan käyttöön?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.