Google paljastaa uuden puhelimen huomenna – Tältä uusi Pixel näyttää

Manu Pitkänen

Google paljastaa uuden puhelimen huomenna – Tältä uusi Pixel näyttää
Google järjestää huomenna lehdistötilaisuuden, jossa yhtiön odotetaan esittelevän joukon uusia laitteita. Mukana on myös uuden sukupolven Pixel-älypuhelimet, jotka ovat ennakkoon ehkä ne kaikkein odotetuimmat uutuudet.

Android 8.0 Oreo -pohjaisten älypuhelimien ulkonäkö paljastui jo syyskuun lopulla, mutta Evan Blass on julkaissut siitä huolimatta hänen omien lähteiden paljastamat kuvat VentureBeat-sivuston kautta. Julkaistuissa kuvissa näkyy sama puhelin kuin syyskuun lopulla, joten näyttää melko varmalta, että Pixel 2- ja PIxel 2 XL -puhelimet tulevat muistuttamaan hyvin paljon ensimmäisen sukupolven Pixeleitä.

HTC:n ja LG:n kehittämissä puhelimissa on hyvin perinteinen muotoilu, joten Google ei ole lähtenyt kikkailemaan edge-to-edge-tyyppisillä näytöillä. Sen sijaan Google on päätynyt lisäämään puhelimen näytön ympärille eteenpäin osoittavat stereokaiuttimet. Google ei ole lähtenyt mukaan myöskään tuplakameravillitykseen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.