>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snapchatiin tulossa uusi ominaisuus tänään – Tämä se on

1
Manu Pitkänen

Snapchatiin tulossa uusi ominaisuus tänään – Tämä se on
Snapchatista on nopeassa tahdissa muodostunut aktiivinen laajennetun todellisuuden hyödyntäjä, eikä pikaviestipalvelu aio toppuutella kokeiluhalukkuuttaan tällä saralla. TechCrunchin mukaan Snap on lisäämässä palveluunsa uuden taideominaisuuden.

Taitelija Jeff Koonsin kanssa yhteistyössä toteutetun ominaisuuden avulla snapchattaajat voivat ihmetellä Koonsin moderneja taideteoksia ympäri maailman erilaisissa ympäristöissä. Enää ei siis tarvitse käydä taidegallerioissa tai -museoissa, vaan hänen teoksiaan voi ihmetellä puhelimen näytön kautta kuin ne olisivat suoraan sinun nenäsi edessä.

Snapchatin on tarkoitus julkistaa ominaisuus vasta tänään illalla, mutta yllätys meni pilalle kömpelösti toteutetun countdown-kellon takia. Muuttamalla keinotekoisesti art.snapchat-sivuston kellon aikaa nokkelimmat pääsivät käsiksi Snapchatin julkistukseen. Sivustolta löytyi niin kuva- kuin videomateriaalia, jota välitettiin esimerkiksi TechCrunchille. Alla olevassa art.snapchat.com-sivustolta ladatussa videossa kerrotaan Snapchatin ja Koonsin yhteistyöstä (videossa ei ole ääniraitaa).Koonsin taideteoksia on ripoteltu ainakin New Yorkiin, Chicagoon, Washington D.C.:hen, Los Angelesiin, Las Vegasiin, Torontoon, Sydneyhin, Lontooseen, Pariisiin ja Rio de Janeiroon.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

tubii
tubii

1

nyt ei saatana sitten oikeesti näitten otsikoiden kanssa. Haistakaa AD paska. Kuka tän sivun pilasi? Antakaa potkut.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.