Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin tulossa muutos – Saatat yllättyä uudistuksesta

4
Manu Pitkänen

WhatsAppiin tulossa muutos – Saatat yllättyä uudistuksesta
WhatsAppista on julkaistu uusi beta-versio. Lataamalla puhelimelle uusimman betan et välttämättä heti huomaa mitään uutta, mutta viestiä kirjoittaessa törmäät varmasti johonkin outoon.

WhatsAppin emojit ovat nimittäin uudistuneet. Tähän asti WhatsApp on käyttänyt Applen iOS-käyttöjärjestelmän oletusemojeita, mutta nyt WhatsApp on katkaissut napanuoransa Appleen ja siirtynyt kokonaan omiin emojeihin. Suurin osa emojeista muistuttaa hyvin paljon Applen vastaavia, mutta tyyli on selvästi kepeämpi. Eroja löytyy lähinnä pienistä yksityiskohdista, kuten joidenkin elementtien korostuksista.

Esimerkkejä WhatsAppin käyttämistä uusista emojeista löytyy Emojipedian artikkelista.

Toistaiseksi uudet emojit ovat käytössä vain WhatsAppin Android-sovelluksen beta-versiossa, joten niitä ei ole otettu vielä käyttöön vakaissa iPhone- ja Android-sovelluksissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.