Tätä Google ei paljastanut eilen – Pidensi ohjelmistotukea vuodella

1
Manu Pitkänen

Tätä Google ei paljastanut eilen – Pidensi ohjelmistotukea vuodella
Ohjelmistopäivityksiä ei yleensä tule ajatelleeksi uutta puhelinta ostaessa, mutta kun lyöty kättä päälle kaupanteon merkiksi, niin mieleen juolahtaakin nämä oleelliset pikkuseikat. Googlen Pixel 2 -puhelimien ostajien tapauksessa selusta on ainakin turvattu.

Googlen oman verkkokaupan tuotesivuilla todetaan, että Pixel 2 -puhelimet tulevat saamaan ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksiä seuraavan kolmen vuoden ajan. Lupauksen perusteella Google aikoo pitää uusimmat Pixelit ajantasaisina vuoteen 2020 saakka. Sivuilla puhutaan ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksistä, joten kyse ei ole pelkistä "tylsistä" tietoturvapäivityksistä, vaan uusia ominaisuuksiakin on luvassa seuraavan kolmen vuoden aikana.

Sivulla ei kuitenkaan sanota suoraan sitä, että tarkoittaako ohjelmistopäivitykset uusinta Android-ohjelmistoa. Teksti herättää kuitenkin mielikuvan, että Pixel 2 -puhelimien omistajat tulisivat saamaan vielä päivitykset Android P:hen, Android R:ään ja ehkä myös Android Q:hun. AIemmin Google on luvannut Pixel- ja Nexus-puhelimille vain kahden vuoden ohjelmistotukea.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Samsung Galaxy M32 5G – hinta laskenut -42%

Samsung Galaxy M32 5G
318 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 546 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Kommentit (1)

perhana
perhana

1

Google ei ilmeisesti varsinaisesti paljastanut sitäkään että jättäessään kuulokeliitännän pois he samalla hinnoittelivat sen mahdollistavan adapterin reilusti kalliimmaksi kuin applen vastaava, vaikka jossain vaiheessa olivat kovasti mukana ilkkumassa applea kuulokeliitännän pois jättämisestä.
Juu ja kyllä, puhelimen mukana tulee adapteri, mutta entä jos se häviää tai tarvitset toisen autossa pidettäväksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.