Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se tulee – Microsoft julkaisee nettiselaimensa Androidille ja iPhonelle

3
Manu Pitkänen

Nyt se tulee – Microsoft julkaisee nettiselaimensa Androidille ja iPhonelle
Viisi vuotta sitten jos joku olisi sanonut, että Microsoft aikoo julkaista Internet Explorerin Androidille ja iOS:lle, olisi häntä pidetty todennäköisesti hölmöläisenä. Ajat ovat muuttuneet ja Microsoftin asennoituminen kilpaileviin alustoihin myös sen myötä. Siksi tänään paljastettu tieto Microsoft Edgen saapumisesta Androidille ja iOS:lle ei tunnu lainkaan pöllömmältä ratkaisulta.

Edgen Android- tai iOS-sovellukset eivät ole vielä valmiita, mutta kaikkein kokeilunhaluisimmat voivat testata Microsoftin beta-kehitysasteella olevan selaimen toimivuutta iOS:llä jo nyt. Applen TestFlight-testiympäristö kuitenkin rajoittaa olennaisesti testikäyttäjien määrää, vain 10 000 ensimmäistä saavat mahdollisuuden kokeilla Edgen toimivuutta.

Microsoft aikoo julkaista beta-version myös Android-käyttäjien testattavaksi, mutta ohjelmisto julkaistaan vasta hieman myöhemmin. Selaimen pitäisi olla valmis kaikkien käytettäväksi tämän vuoden loppuun mennessä. Lisätietoa Microsoft Edgen Android- ja iOS-sovellusten ominaisuuksista löytyy täältä.Samalla Microsoft kertoi muuttavansa aiemmin Arrow-nimellä tunnetun kotinäyttösovelluksen nimen Microsoft Launcheriksi. Ohjelman beta-versio on ladattavissa Google Playn kautta. Myös Microsoft Launcherin pitäisi olla valmis tämän vuoden loppuun mennessä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

perhana
perhana

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Onkohna yhtä suosittu kun explorer :)

Tuskin nyt sentään, kun olihan se IE vielä 2016 vuonna StatCounterin mukaan käyttäjämäärillä mitattuna edelleen suosituin ;)

Mutta ihan vakavissaan, jos ne tuosta Edgestä android-alustalla yhtä toimivan saavat kuin windows phonella, niin on ihan tervetullut, on sitä jo ehtinyt kaivatakkin noiden chromen sun muiden android-selainten kanssa tuskaillessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.