>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se tulee – Microsoft julkaisee nettiselaimensa Androidille ja iPhonelle

3
Manu Pitkänen

Nyt se tulee – Microsoft julkaisee nettiselaimensa Androidille ja iPhonelle
Viisi vuotta sitten jos joku olisi sanonut, että Microsoft aikoo julkaista Internet Explorerin Androidille ja iOS:lle, olisi häntä pidetty todennäköisesti hölmöläisenä. Ajat ovat muuttuneet ja Microsoftin asennoituminen kilpaileviin alustoihin myös sen myötä. Siksi tänään paljastettu tieto Microsoft Edgen saapumisesta Androidille ja iOS:lle ei tunnu lainkaan pöllömmältä ratkaisulta.

Edgen Android- tai iOS-sovellukset eivät ole vielä valmiita, mutta kaikkein kokeilunhaluisimmat voivat testata Microsoftin beta-kehitysasteella olevan selaimen toimivuutta iOS:llä jo nyt. Applen TestFlight-testiympäristö kuitenkin rajoittaa olennaisesti testikäyttäjien määrää, vain 10 000 ensimmäistä saavat mahdollisuuden kokeilla Edgen toimivuutta.

Microsoft aikoo julkaista beta-version myös Android-käyttäjien testattavaksi, mutta ohjelmisto julkaistaan vasta hieman myöhemmin. Selaimen pitäisi olla valmis kaikkien käytettäväksi tämän vuoden loppuun mennessä. Lisätietoa Microsoft Edgen Android- ja iOS-sovellusten ominaisuuksista löytyy täältä.Samalla Microsoft kertoi muuttavansa aiemmin Arrow-nimellä tunnetun kotinäyttösovelluksen nimen Microsoft Launcheriksi. Ohjelman beta-versio on ladattavissa Google Playn kautta. Myös Microsoft Launcherin pitäisi olla valmis tämän vuoden loppuun mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

perhana
perhana

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Onkohna yhtä suosittu kun explorer :)

Tuskin nyt sentään, kun olihan se IE vielä 2016 vuonna StatCounterin mukaan käyttäjämäärillä mitattuna edelleen suosituin ;)

Mutta ihan vakavissaan, jos ne tuosta Edgestä android-alustalla yhtä toimivan saavat kuin windows phonella, niin on ihan tervetullut, on sitä jo ehtinyt kaivatakkin noiden chromen sun muiden android-selainten kanssa tuskaillessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.