Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n V30-lippulaivamalli kestävyystestissä: Muuten kestävässä laitteessa yksi murheenkryyni

Puhelinvertailu

LG:n V30-lippulaivamalli kestävyystestissä: Muuten kestävässä laitteessa yksi murheenkryyni
YouTuben älypuhelinten kestävyystestaaja Zach Nelson, aka. JerryRigEverything, on ottanut testiin jo jonkin aikaa sitten esitellyn LG:n lippulaivamalli V30:n. Huipputekniikalla täytetty V30 vaikuttaa päälle päin laadukkaasti rakennetulta laitteelta, mutta miten se pärjäsi Nelsonin kidutuskammiosta?

LG V30:n tekniikka sisältää lähes kaiken mitä vuonna 2017 lippulaivalta voi odottaa. Siinä on niin kaksoiskamera, langaton lataus kuin reunukseton näyttökin. Lisäksi päällisin puolin metallista ja Gorilla Glass -lasista valmistettu laite luulisi olevan melko kestävä.

JerryRigEverything-kanavan taivutus, naarmutus ja polttotesti osoittikin, että kyseessä on melkoisen kestävä laite, joka naarmuuntuu vasta kovempien (ja terävien) materiaalien edessä. Safiiria tosin laitteessa ei ole käytetty, mutta miltei kaikki laitteen pinnat, lukuunottamatta antenniviivoja, ovat joko lasia tai metallia.

Yksi merkittävä ongelma kuitenkin laitteesta paljastuu. Sormenjälkilukija ei ole päällystetty safiirilla tai edes kestävällä lasilla, joten terävät esineet voivat naarmuttaa sitä. Mikäli naarmutusta tapahtuu paljon, kuten videolla, niin se ei myöskään enää tunnista sormenjälkiä. Tämä on valitettava ongelmaTulikin tosin jättää jälkensä näyttöön mikäli sille altistaa liian kauan, joten V30 kannattaa poimia nuotiosta melko äkkiä, mutta se ei lienee kovin suuri ongelma.

Taipuminen ei puolestaan ole ongelma lainkaan ja riippumatta taivutussuunnasta se kestää kovemmankin käsittelyn. Niinpä lopulta kestävyydestä V30 saa hyvät arviot, vaikka sormenjälkilukijaa ei kannatakkaan altistaa mattoveitselle.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja