Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia valloittaa maailmaa uudella puhelimella – esitellään viikon päästä

Manu Pitkänen

Nokia valloittaa maailmaa uudella puhelimella – esitellään viikon päästä
Nokian matkapuhelimia markkinoiva ja kehittävä HMD Global aikoo lanseerata viikon kuluttua, lokakuun 31. päivänä, uuden puhelinmallin. Julkistus pidetään Intiassa, joka on melko harvinainen paikka pitää lehdistötilaisuus millekään tärkeälle tuotteelle. Voisi siis kuvitella, että HMD Globalin suunnitelmissa on esitellä vain lokalisoitu versio jostakin jo julkistetusta puhelimesta.

Lehdistölle lähetetyn kutsun mukaan tilaisuudessa esiteltävä tuote edustaa "uutta merkkipaalua Nokian puhelimille". Käytännössä kyse voi olla mistä tahansa, mutta viestinnässä puhutaan "Nokian puhelimista" eikä "Nokian älypuhelimista", mikä voi merkitä jotakin tai sitten ei. Yksi mahdollisuus voisi olla, että HMD esittelee aikaisempaa alhaisempia hintaluokkia tavoittelevan älypuhelimen, "Nokia 2:n".

Korkean hintaluokan älypuhelin voisi olla myös mahdollinen, mutta sen julkaisua tuskin järjestettäisiin Intiassa vaan ennemminkin jossakin teollisuusmaassa.

Voi myös olla, että HMD aikoo paljastaa tilaisuudessa hiljattain esitellyn Nokia 7:n julkistuspäivän Intiassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja