>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple joutui tinkimään laatuvaatimuksista – iPhone X:ää ei saada muuten valmistettua tarpeeksi paljon

1
Manu Pitkänen

Apple joutui tinkimään laatuvaatimuksista – iPhone X:ää ei saada muuten valmistettua tarpeeksi paljon
Applen iPhone X -älypuhelimen valmistaminen on osoittautunut odotettuakin hankalammaksi, sillä sopimusvalmistajilla on suuria vaikeuksia saada tarpeeksi laatukriteerit täyttäviä TrueDepth-kamerasensoreita valmiiksi. Tämän takia Apple joutui alentamaan laatuvaatimuksiaan, kertoo uutistoimisto Bloomberg.

Apple reagoi tuotanto-ongelmiin jo alkusyksystä, ilmeisesti iPhone X:n esittelyn aikoihin. Bloombergin tietojen mukaan sensoreiden valmistamisesta aluksi vastannut Finisar ei saanut tuotantoaan toimimaan, minkä johdosta Apple joutui tukeutumaan Sharpiin ja LG Innotekiin. Kahdella muullakaan yhtiöllä ei ole ollut helppoa, sillä eräässä vaiheessa vain 20 prosenttia tuotetuista sensoreista oli käyttökelposia.

Bloombergin mukaan Apple on löysentänyt TrueDepth-kameran tarkkuusvaatimuksia, jotta komponenttivalmistajien testausprosessi nopeutuisi ja osia saataisiin puhelimiin toimitettua suurempia määriä ja nopeammin. Näillä näkymin iPhone X:n saatavuus tulee olemaan alkuvaiheessa heikkoa ja vasta ensi vuoden puolella puhelinta löytyy kunnolla kaupoista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

delic
delic

1

Apple vastasi, että ei pidä paikkaansa.

Tässä näkee hyvin miten kaikki Appleen liittyvä leviää todella nopeasti vaikka se ei edes pitäisi paikkaansa. IPhone X on nyt niin kuuma, että ihan kaikki uutisoidaan, mutta nyt jopa Apple ärähti, mikä on harvinaista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.