Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden Android-päivityksen esiversio saapui Nokia-älypuhelimille

Puhelinvertailu

Uuden Android-päivityksen esiversio saapui Nokia-älypuhelimille
Nokia-brändättyjä älypuhelimia valmistava HMD Global on panostanut lyhyen taipaleensa aikana kovasti käyttöjärjestelmän päivitettävyyteen. Nyt yhtiöltä on tullut ensimmäinen versio uudesta Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmästä Nokia-älypuhelimille.

Googlen Android-käyttöjärjestelmän yhtenä merkittävimmistä ongelmista voidaan pitää käytössä olevien versioiden pirstaloituneisuutta, joka johtaa monilta osin esimerkiksi tietoturvaongelmiin. Onkin mukava, että suomalaisyhtiö tarjoaa Androidin uusimmat päivitykset huippunopeasti laitteilleen.

Uuden Oreo-version myötä Android on tietysti turvallisempi, mutta tarjoaa samalla myös uusia ominaisuuksia. HMD Global tarjoaa nyt kyseistä päivitystä ensimmäisille halukkaille käyttäjille beetamuodossa.

Nyt Android Oreon beeta on saatavilla Nokia 8:lle (kuvassa) ja pian se tulee myös muille Nokian Android-puhelimille. Jos haluat testata heti uutta Oreo-versiota omalla Nokia 8:lla, niin löydät rekisteröitymisen beetaohjelmaan täältä. Huomioitavaa toki on, että kyseessä on esiversio, josta löytyy vielä todennäköisesti ongelmia.HMD Global on kertonut aiemmin, että kaikki uudet Nokia-älypuhelimet (ml. Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6) saavat lopullisen Android Oreo -päivityksen vielä tämän vuoden puolella.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja