Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 8 oli pettymys? Myy heikommin kuin Applen aiemmat iPhonet

5
Manu Pitkänen

iPhone 8 oli pettymys? Myy heikommin kuin Applen aiemmat iPhonet
Applen iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimien myynti on lähtenyt verkkaisesti liikkeelle, arvioivat markkinatutkimusyhtiöt. Uutuusmallien myynnin arvellaan jääneen jälkeen aiempien vuosien myynninaloituksesta.

Heikentyneen myynnin yhtenä tärkeimpänä syynä pidetään sitä, että kuluttajat eivät ole täysin ymmärtäneet Applen uudistunutta puhelinmallistoa, josta löytyy kahden uutuusmallin lisäksi kolmas edistyneempi puhelin – iPhone X. Kuluttajat saattavat käyttää aiempaa enemmän aikaa omien valintojen tekemiseen ja odottavat ehkä iPhone X:n julkaisua ennen kuin tekevät ostopäätöksensä.

iPhone X on Applen malliston kallein puhelin. Suomessa 5,8-tuumaisella OLED-näytöllä varustettu puhelin maksaa 64 gigatavun tallennustilalla 1179 euroa ja 256 gigatavun tallennustilalla varustettuna 1349 euroa. iPhone X:n ennakkotilaukset Suomessa käynnistyvät tänään 27. lokakuuta.Yhdysvalloissa kuluttajien arvellaan pettyneen iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan sisältämiin uutuusominaisuuksiin, minkä takia monet ovat joko päätyneet ostamaan vanhemman ja edullisemman iPhone-mallin tai jääneet odottamaan iPhone X:ää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

delic
delic

2

Kai se nyt myy huonommin kun nurkan takana oli X malli, nyt myynti jakautuu noiden kolmen kesken. Olisihan se ollut aika paukku jos kasit myisi yhtä hyvin tai jopa paremmin kuin edelliset. Sehän olisi tarkoittanut että kaikki X myynti olisi ylimääräistä siihen päälle.

Vastaa
aapii
aapii

3

Eikä myyntiä auta yhtään myynnin rajoittaminen. Esim meidän työpaikalla (puhelimia jälleenmyyvä liike) ei voida toistaiseksi edes tilata iphone 8 puhelimia myyntiin. Telia, josta meillekin puhelimet tulevat, haluaa myydä rajallisen saatavuuden aikaan kaikki itse omien myymälöidensä ja verkkokaupan kautta. Lyhyesti - vaikea myydä hyvin tuota puhelinta, jos yhtään ei ole varastossa.

Vastaa
Näppishemmo
Näppishemmo

4

Viisaat ihmiset eivät ostele älypuhelimia vuoden/parin välein vaan käyttävät nykyistä mikäli se toimii ja mikäli siihen saa tietoturva päivityksiä. Maapallomme ei enää pitkään kestä holtitonta kuluttamista ja onhan se järjetön idea vaihtaa toimiva ja riittävän hyvä uuteen jossa ei ole oikeastaan mitään sellaista ominaisuutta josta kannattaa maksaa satoja euroja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja