Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällä videolla tubettaja hankki Apple-insinöörille potkut

2
Manu Pitkänen

Tällä videolla tubettaja hankki Apple-insinöörille potkut
Apple on tunnettu siitä, että se tekee kaikkensa varjellakseen salaisuuksia tai puolittaisia salaisuuksia, joten salassapitosopimuksiin ei Cupertinossa suhtauduta erityisen kevyesti. Tämän on saanut kokea nahoissaan Applen eräs insinöörikin, joka on tiettävästi irtisanottu hänen tyttärensä YouTube-videon takia.

Brooke Amelia Petersonin YouTubeen lataama video on päällisin puolin varsin geneerinen my day -tyyppinen pätkä, joka ei välttämättä pidä sisällään mitään erityisen kiinnostavaa, mutta videon loppupuolella Peterson vierailee isänsä kanssa Applen työpaikkaravintolassa ja saa isältään hetkeksi aikaa hypisteltäväksi iPhone X:n. Videolla puhelinta pyöritellään hieman ja esitellään pintapuolisesti laitetta, joten mitään ennenkuulumatonta pätkä ei sisällä.

iPhone X tuli ennakkomyyntiin lokakuun 26. päivänä ja se tulee saataville marraskuun kolmantena. Petersonin hypistelyvideo oli kuitenkin ladattu YouTubeen jo 24. lokakuuta, joten hänellä ei pitäisi olla pääsyä puhelimeen saati sitten pystyä esittelemään sitä julkisesti. Applella tähän viraaliksi menneellä videolla esiintyvään rikkeeseen on suhtauduttu niin vakavasti, että Brooke Amelia Petersonin isä päätettiin irtisanoa. Kyseinen insinööri on ollut Applen palveluksessa neljän vuoden ajan ja työskennellyt langattoman tiedonsiirron parissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.