Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi vuotokuva OnePlussan tulevasta 5T-lippulaivamallista

Puhelinvertailu

Uusi vuotokuva OnePlussan tulevasta 5T-lippulaivamallista
OnePlussalta odotetaan tulevan kuun loppupuolella jälleen uutta huippumallia. Yhtiö on ilmeisesti siirtymässä takaisin kahden puhelimen rytmiin ja julkaisee puolivuosittain parannetun T-version alkukesän huippupuhelimesta.

Tällä kertaa kyseessä on tietysti 5T-malli, joka parantaa hieman kesän huippusuositusta OnePlus 5:stä. Kuten viime vuoden OnePlus 3T:n kohdalla niin nytkään odotettavissa ei ole mitään mullistavia eroavaisuuksia, mutta yksi ominaisuus on kuitenkin ottanut harppauksen nykyaikaisempaan suuntaan.

Tästä kertoo myös uusin kuva, joka on vuotanut verkkoon. Luotettavan mobiilivuotaja Evan Blassin julkaisemassa kuvassa nähdään väitetysti tulevan OnePlus 5T:n yläosa, joka kertoo laitteen olemattomista sivu- ja yläreunuksista.

Jo aiemmin olemme nähneet kuvia, joissa esiintyy väitetysti reunuksettomalla näytöllä varustettu OnePlus 5T. Uusi vuoto puolestaan vaikuttaa vahvistavan suuremman näytön ja taakse sijoitetun sormenjälkilukijan, vaikka taka- tai alaosaa laitteesta ei nähdäkään.Huhujen mukaan OnePlus 5T:n julkistus tapahtuu marraskuun 20. päivä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.