Tässä puhelimessa on rautaiset speksit – Razer laajenee älypuhelimiin

Manu Pitkänen

Tässä puhelimessa on rautaiset speksit – Razer laajenee älypuhelimiin
Pelitietokoneista ja niille suunnitelluista lisälaitteista parhaiten tunnettu Razer on laajentunut älypuhelinbisnekseen. Yhtiö osti aiemmin tänä vuonna pilvipohjaista Robin-älypuhelinta kehittäneet Nextbitin, mikä näkyy vahvasti myös uusimman puhelimen muotoilussa.

Mielikuvituksettomasti Razer Phoneksi nimetyn puhelimen muotoilu on hyvin terävälinjainen, aivan kuten Nextbitin Robinissa. Jos siis esimerkiksi Samsungin tai Applen puhelimien pyöreät linjat mielyttää silmää, niin Razer Phonen ulkonäkö ei välttämättä iske silmään. Sonyn puhelimiin hullaantuneet voivat tosin nähdä Razerin tuotoksessa potentiaalia.

Razer Phone kiinnostanee myös niitä, jotka ovat tottuneet ostamaan puhelimensa speksilistan perusteella. Razerin puhelimesta löytyy nimittäin 1440p-tasoinen ja 5,7 tuuman näyttö, jonka virkistystaajuus on poikkeuksellisen korkea, 120 Hz. Korkea virkistystaajuus takaa sen, että puhelimen näytöllä voidaan esittää ongelmitta nopealiikkeistäkin sisältöä.

Käyttömuistia on hurjat 8 gigatavua ja tallennusmuistia on 64 gigatavua. Prosessien suorittamisen hoitaa Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Raskaaseen käyttöön tarkoitetussa puhelimessa pitää olla myös kunnon akku, Razer Phonessa se tarkoittaa 4000 milliampeerituntia.Uusimman muodin mukaisesti Razer on lisännyt puhelimeen 12 megapikselin kennoista koostuvan kaksoiskamerajärjestelmän. Toisen kennon edessä on f/1,8-tasoinen optiikka ja tele-optiikan aukkoluku on f/2,6.

Razer Phone maksaa Euroopassa 750 euroa. Puhelimen myynti alkaa 17. marraskuuta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
175 € CDON
199 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Nokia C32 – hinta laskenut -21%

Nokia C32
105 € Dustin Home
149 € Hobby Hall
161 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 132 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
455 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Oppo A17 – hinta laskenut -20%

Oppo A17
118 € Multitronic
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.