Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan uusi huippupuhelin julkaistaan ensi viikolla – myyntiin pian Suomessa

Puhelinvertailu

OnePlussan uusi huippupuhelin julkaistaan ensi viikolla – myyntiin pian Suomessa
OnePlus on ilmoittanut, että sen uusi lippulaivapuhelin OnePlus 5T esitellään virallisesti ensi viikolla. Yhtiö kokoontuu New Yorkissa, jossa uutuuspuhelin esitellään ensi viikon torstaina 16. marraskuuta.

Laitteesta on huhuttu jo pitkään ja siitä on vuotanut niin tietoja kuin kuviakin. Myös julkaisupaikka sekä hintatietoja on paljastettu hieman yhtiön omasta toimesta.

OnePlus 5T on suhteellisen pieni parannus kesän OnePlus 5 -malliin, mutta tuo mukanaan erityisesti suuremman nk. kehyksettömän näytön, joka on ollut viime vuodesta varsin trendikäs ilmiö älypuhelimissa. Muun muassa LG:n, Applen ja Samsungin huippumallit ovat poistaneet kehyksiä ja näppäimiä laitteiden etuosista tehdäkseen tilaa suuremmalle näytölle.

Laitetta aletaan myydä pian julkistuksen jälkeen ja Suomi on jälleen yksi ensimmäisistä maista, joka saa OnePlus-uutuuden. Myynti alkaa 21.11. klo 16 sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa OnePlussan verkkokaupassa ja Suomessa laitetta myy myös Elisa. Elisa Kulmassa Helsingissä järjestetään myös tuttuun tapaan pop up -myyntitapahtuma mainittuun aikaan, jossa ensimmäisille asiakkaille on tarjolla yllätyslahja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja