Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone X:n näyttö häikäisi – Julistettiin maailman parhaimmaksi

2
Manu Pitkänen

iPhone X:n näyttö häikäisi – Julistettiin maailman parhaimmaksi
Viime viikolla myyntiin tullut iPhone X on herättänyt yhdysvaltalaisessa teknologiamediassa tunteita, sillä Apple näyttää tarjonneen puhelimia aktiivisemmin tubettajien testattavaksi varsinaisten julkaisujen sijaan. Tästä syystä esimerkiksi laadukkaista näyttötesteistään tunnettu DisplayMate sai vasta nyt oman arvostelunsa julkaistua.

DisplayMate on hehkuttanut jo pidempään Samsungin huippupuhelimien OLED-pohjaisia näyttöjä. Sivusto on julistanut ne kerta toisensa perään maailman parhaimmiksi mobiilinäytöiksi. Applen iPhone X:n OLED-näyttö saa myös kehuja ja itse asiassa se julistetaan nyt maailman parhaimmaksi. DisplayMate pitää iPhone X:n näytön värintoistoa kaikkein tarkimpana mobiilinäyttöjen keskuudessa.

iPhone X:n näytön mitattiin olevan ennätyksellisen kirkas, mikä parantaa näytön helppolukuisuutta valoisassa ympäristössä. Näytön heijastuvuus on myös alhainen. DisplayMaten analyysissä selvisi myös sekin, että Apple on päätynyt käyttämään timanttikuviollista pikselimatriisia perinteisen RGB-matriisin sijaan. Timanttikuvio on melko tyypillinen OLED-paneeleissa.Applen käyttämän näyttöpaneelin on valmistanut Samsung Display.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

delic
delic

1

Tänään tuli hypisteltyä äksää Elisalla ja laitoin sieltä demolaitteesta siihen esiladatun smurffit lost Village pätkän pyöriin, jumaliste että näytti hyvältä!

Vastaa
toope
toope

2

Vielä kun saisivat tuon hölmön kolosen pois näytöstä. Ihan kuin joku olisi puraissut palan näytöstä pois.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.