iPhone X:n näyttö häikäisi – Julistettiin maailman parhaimmaksi

2
Manu Pitkänen

iPhone X:n näyttö häikäisi – Julistettiin maailman parhaimmaksi
Viime viikolla myyntiin tullut iPhone X on herättänyt yhdysvaltalaisessa teknologiamediassa tunteita, sillä Apple näyttää tarjonneen puhelimia aktiivisemmin tubettajien testattavaksi varsinaisten julkaisujen sijaan. Tästä syystä esimerkiksi laadukkaista näyttötesteistään tunnettu DisplayMate sai vasta nyt oman arvostelunsa julkaistua.

DisplayMate on hehkuttanut jo pidempään Samsungin huippupuhelimien OLED-pohjaisia näyttöjä. Sivusto on julistanut ne kerta toisensa perään maailman parhaimmiksi mobiilinäytöiksi. Applen iPhone X:n OLED-näyttö saa myös kehuja ja itse asiassa se julistetaan nyt maailman parhaimmaksi. DisplayMate pitää iPhone X:n näytön värintoistoa kaikkein tarkimpana mobiilinäyttöjen keskuudessa.

iPhone X:n näytön mitattiin olevan ennätyksellisen kirkas, mikä parantaa näytön helppolukuisuutta valoisassa ympäristössä. Näytön heijastuvuus on myös alhainen. DisplayMaten analyysissä selvisi myös sekin, että Apple on päätynyt käyttämään timanttikuviollista pikselimatriisia perinteisen RGB-matriisin sijaan. Timanttikuvio on melko tyypillinen OLED-paneeleissa.Applen käyttämän näyttöpaneelin on valmistanut Samsung Display.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
365 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Sony Xperia 10 IV – hinta laskenut -29%

Sony Xperia 10 IV
250 € Kärkkäinen
349 € Elisa
349 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentit (2)

delic
delic

1

Tänään tuli hypisteltyä äksää Elisalla ja laitoin sieltä demolaitteesta siihen esiladatun smurffit lost Village pätkän pyöriin, jumaliste että näytti hyvältä!

Vastaa
toope
toope

2

Vielä kun saisivat tuon hölmön kolosen pois näytöstä. Ihan kuin joku olisi puraissut palan näytöstä pois.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.