Nokia julkaisi Steel HR -älykellon

Matti Robinson

Nokia julkaisi Steel HR -älykellon
Nokian brändin alla nähdään taas kaikenlaisia älylaitteita, joista uusin on älykello. Kyseessä on Nokian omistaman Withingsin alunperin kehittämä Steel HR, joka on uudelleenjulkaistu nyt Nokian nimellä.

Kyseessä on pienellä pyöreällä näytöllä varustettu älykello, joka pystyy nimensä mukaisesti mittaamaan muun muassa sykkeen (heart rate). Laite on pitkälti sama laitos kuin Withingsin alkuvuodesta esitelty Steel HR, joka toimii pääasiassa liikunnan seuraamiseen, mutta tarjoaa myös ilmoituksia esimerkiksi viesteistä ja puheluista.

Bluetoothilla yhdistetty älykello toimii sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa ja osaa seurata sykkeen lisäksi myös unta, uintisuorituksia ja muuta liikuntaa. Runko on valmistettu teräksestä ja laite on vedenpitävä aina 50 metriin saakka. Kokovaihtoehdot ovat 36 sekä 40mm ja värivaihtoehtoina kellotaululle ovat musta ja valkoinen erilaisilla rannekkeilla, joissa on tarjolla esimerkiksi nahkaa ja silikoonia.

Nokian mukaan akku kestää tavallista käyttöä jopa 25 päivää ja liikuntamoodissakin viisi päivää.Steel HR:n toimitukset alkavat joulukuussa ja hintaaa sillä on alkaen n. 190 euroa. Laitteen voi ennakkotilata jo nyt Nokian sivustolta.Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.