Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Netflixin katsojista 45 prosentilla on tämä paha tapa

3
Manu Pitkänen

Netflixin katsojista 45 prosentilla on tämä paha tapa
Periaatteen tasolla suoratoistopalveluiden selkein etu perinteiseen televisioon nähden on tietysti se, että suoratoistopalvelun käyttäjä päättää itse milloin katsoo elokuvia tai sarjoja. Televisio on taas kahlittu etukäteen laadittuihin ohjelma-aikatauluihin, joten ohjelmat pitää erikseen tallentaa jos niitä haluaa katsoa milloin itselle parhaiten sopii – tällöinkin katsoja on kahlittu TV:n sijaintiin.

Netflixin tuore nettikysely osoittaa, että suoratoistopalvelun periaatteellisia mahdollisuuksia käytetään hyväksi myös käytännössä. Kaksi kolmesta katsoo nimittäin Netflixiä kodin ulkopuolella julkisissa tiloissa. Tutkimus tehtiin elo-syyskuun vaihteessa ja siihen otti osaa 37 000 aikuista.

Suosituin paikka kodin ulkopuolella Netflixin katselulle oli julkinen liikenne. Käytännössä Netflix pistetään pyörimään työ- ja lomamatkoilla lentokoneissa, busseissa ja junissa. Katselu ei välttämättä lopu työmatkaan, vaan 26 prosenttia vastaajista paljasti katsovansa TV-sarjoja myös työpaikalla. Pieni joukko (7 %) paljasti katsoneensa Netflixiä myös julkisissa vessoissa.Julkisissa tiloissa Netflixin katsominen johtaa väkisin siihen, että puhelimen ruutu saa muutakin yleisöä. Noin 45 prosenttia kertoi saaneensa jonkun kiinni olan yli katselemisesta. Vieraiden ruutujen katselu ei välttämättä kannata, sillä silloin sarjan jännittävä kohta saattaa spoilaantua. Näin on käynyt 11 prosentilla vastaajista.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Niin millatavoin "paha" tapa? HKL-JLK väliä onnibussilla tai junalla, niin mitäs muutakaan teet sen matkan? kännykkää mukavampi on katsoa muutenkin kuin edessäistuvan niskaa. :)

Vastaa
viinamae
viinamae

2

Hieno clickbait otsikko taas. Ja se ei sitten lopulta ollut edes totta.
"Netflixin katsojista 45 prosentilla on tämä paha tapa" kertoo otsikko, mutta artikkelissa 45% oli saanut jonkun kiinni olkansa yli katsomisesta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti viinamae:

Hieno clickbait otsikko taas.


Juu, no ne kai vain mainoksia.

Nämä kannattaa maksaa vasta sen jälkeen kun on tarkastanut tavaran ja todennut lupausta vastaavaksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.