OnePlus julkaisi suuren päivityksen OnePlus 3:lle ja 3T:lle

2
Puhelinvertailu

OnePlus julkaisi suuren päivityksen OnePlus 3:lle ja 3T:lle
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on hemmotellut viime vuoden älypuhelinmallien omistajia uudella päivityksellä. Yhtiö on julkaissut OxygenOS 5.0 -päivityksen sekä OnePlus 3:lle että puoli vuotta uudemmalle OnePlus 3T:llle.

Uusi päivitys on merkittävä uudistus käyttöliittymään, mutta erityisesti uuden päivityksen merkityksestä kertoo mukana tuleva uusi Android-käyttöjärjestelmäversio. OxygenOS 5.0 on näet rakennettu Android Oreon, eli Androidin kahdeksannen version päälle.

Päivityksen uudistuksista Oreo-ominaisuuksien lisäksi kertoo mm. XDA-developers. Niiden joukossa on mm. lisätty picture-in-picture-moodi, automaattitäyttö sekä älykäs tekstinvalinta. Lisäksi uudistuksiin kuuluu pika-asetusten uusi design, launcherin eli perusnäkymän ulkonäkö, sovelluskansioiden ulkoasu sekä lisätyt ilmoituspisteet sovelluksille.

OnePlus 5:n ja 5T:n odotetaan saavan uuden version heti ensi vuoden alkuun. Avoimen beetaversion puolestaan voi saada jo kenties tässä kuussa.Jakelu on aloitettu porrastetusti, joten tänään päivitystä ei välttämättä näy vielä omalla laitteella, mutta ei huolta, päivitys saapunee lähiaikoina kaikkiin puhelimiin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
506 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Motorola Edge 30 – hinta laskenut -20%

Motorola Edge 30
222 € Proshop
227 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 283 €

Kommentit (2)

Näppishemmo
Näppishemmo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti sanzebs:

Eli uutiset, ettei OP3T saa uutta päivitystä olivatkin vain myyntikikka, jotta jäbät ostais OP5:sen. Selvä.

Tämähän oli jo pitkään tiedossa että saa tämän Android O päivityksen MUTTEI enää seuraavia ominaisuuspäivityksiä (paitsi pienet tietoturvapäivitykset)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.