OnePlus julkaisi suuren päivityksen OnePlus 3:lle ja 3T:lle

2
Puhelinvertailu

OnePlus julkaisi suuren päivityksen OnePlus 3:lle ja 3T:lle
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on hemmotellut viime vuoden älypuhelinmallien omistajia uudella päivityksellä. Yhtiö on julkaissut OxygenOS 5.0 -päivityksen sekä OnePlus 3:lle että puoli vuotta uudemmalle OnePlus 3T:llle.

Uusi päivitys on merkittävä uudistus käyttöliittymään, mutta erityisesti uuden päivityksen merkityksestä kertoo mukana tuleva uusi Android-käyttöjärjestelmäversio. OxygenOS 5.0 on näet rakennettu Android Oreon, eli Androidin kahdeksannen version päälle.

Päivityksen uudistuksista Oreo-ominaisuuksien lisäksi kertoo mm. XDA-developers. Niiden joukossa on mm. lisätty picture-in-picture-moodi, automaattitäyttö sekä älykäs tekstinvalinta. Lisäksi uudistuksiin kuuluu pika-asetusten uusi design, launcherin eli perusnäkymän ulkonäkö, sovelluskansioiden ulkoasu sekä lisätyt ilmoituspisteet sovelluksille.

OnePlus 5:n ja 5T:n odotetaan saavan uuden version heti ensi vuoden alkuun. Avoimen beetaversion puolestaan voi saada jo kenties tässä kuussa.Jakelu on aloitettu porrastetusti, joten tänään päivitystä ei välttämättä näy vielä omalla laitteella, mutta ei huolta, päivitys saapunee lähiaikoina kaikkiin puhelimiin.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -26%

Apple iPhone SE (2022)
409 € Swappie
549 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 549 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
185 € Proshop
194 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Kommentit (2)

Näppishemmo
Näppishemmo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti sanzebs:

Eli uutiset, ettei OP3T saa uutta päivitystä olivatkin vain myyntikikka, jotta jäbät ostais OP5:sen. Selvä.

Tämähän oli jo pitkään tiedossa että saa tämän Android O päivityksen MUTTEI enää seuraavia ominaisuuspäivityksiä (paitsi pienet tietoturvapäivitykset)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.