Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S9:stä tulossa ennätyksellinen – Kehykset viilattu minimiin

3
Manu Pitkänen

Galaxy S9:stä tulossa ennätyksellinen – Kehykset viilattu minimiin
Vähän aika sitten tuli ilmi, että Samsungin Galaxy S9 -älypuhelin saatetaan esitellä jo tammikuussa CES-messuilla. Tavanomaisesti puhelin on paljastettu yleisölle helmi-maaliskuussa MWC-messujen aikaan.

Evan Blassin mukaan Galaxy S9:n muotoilu tulee olemaan hyvin samankaltainen kuin Galaxy S8:lla, mutta SamMobilen lähteet tietävät kertoa Samsungin tavoitelleen ennätyksellistä screen-to-body-suhdetta eli sitä, että puhelimen näyttö kattaa mahdollisimman suuren osan laitteen etupuolesta. Käytännössä tämä tarkoittaisi, että noin 90 % Galaxy S9:n etuosasta on näyttöä.

Esimerkiksi iPhone X:ssä suhdeluku on noin 81,5 prosenttia ja LG:n V30:ssä lukema on yli 83 prosenttia. Mikäli Samsung yltää 90 prosentin lukemiin, niin puhelinta voidaan hyvästä syystä pitää käytännössä kehyksettömänä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Lainaus:

iPhone X:ssä suhdeluku on noin 81,5 prosenttia ja LG:n V30:ssä lukema on yli 83

Minkä lähteen mukaan LG on yli 83% kun kaksi sivua väittää, että se on pienenpi kuin iPhoneX:llä. Ristiriitaista infoa.

phonearena.com
Sanoo Apple 82.35 % LG 81.21%

gsmarena.com
Sanoo Apple 82.9 LG 81.2%


Tosin mielenkiinnolla odotan minkälainen puhelin sieltä tulee, koska etukameran ja sensoreiden on mahduttavan jonnekkin etupuolelle pakosti, tai menee ominaisuuksien karsimiseksi, tiivistää pitää huolella, Sillä tosin saadaan helposti "jekutettua" lisää näyttäpintalaa kun näyttö kaarretaan puhelimen reunoille joka on mielestäni aika gimmick ominaisuus...

Vastaa
perhana
perhana

2

Kiinalaiset tuo varmaan pian markkinoille jonkinlaisen puhelimen takakanteen imukupeilla kiinnitettävän kahvan josta puhelinta voi pitää kiinni, kun reunuksista ei enää saa otetta ilman että sormet osuu kosketusnäyttöön...
Kahvan nimi voisi olla S9Handle samsung-faneille, ja iphonelle tietenkin sama kahva nimella iHandle.
Markkinoille voisi tuoda myös samaan tarkoituksen sormikkaan jossa toisen käden sormenpäissä olisi pienet imukupit joihin saisi puhelimen takakannen tarttumaan kiinni, tämän voisi vielä joulumyyntiin keretä tuomaan nimella iGrip-glove.
:D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

3

iPhonen kohdalla vertailu ei ole ihan tasavertainen, koska "the notch" ei tee näytöstä yhtä käyttökelpoista koko alaltaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja