Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus toi kasvojentunnistuksen myös OnePlus 3:lle ja 3T:lle

Matti Vähäkainu

OnePlus toi kasvojentunnistuksen myös OnePlus 3:lle ja 3T:lle
OnePlus on kertonut viime vuoden älypuhelinmalliensa omistajille viimeaikoina varsin hyviä uutisia. Uutisten varjolla tiedämme, että kyseessä on ensimmäinen OnePlus-malli, joka saa Androidin Oreo-version, mutta valitettavasti muutoslokista ei paljastunut kehuttua OnePlus 5T:ssä esiteltyä kasvojentunnistusominaisuutta.

Nyt on kuitenkin paljastunut, että molemmat viime vuoden mallit, eli sekä OnePlus 3 että OnePlus 3T, saavat myös kasvojentunnistuksen, mutta aivan OnePlus 5T:n kaltaista ominaisuutta se ei tue. OnePlus on tuonut Googlen Trusted Face -toiminnon puhelimeen ja se toimiikin sitä testanneen Digit.in:n mukaan varsin nopeasti.

Ominaisuus ei kuitenkaan tue OnePlus 5T:n tavoin avaamista suoraan kotinäkymään, vaan käyttäjän tulee tunnistuksen jälkeen (kuten iPhone X:llä) avata laite liukueleellä. OnePlus 3:n ja 3T:n kasvojentunnistus ei myöskään toimi näytön ollessa pois päältä, joka erottaa sen OnePlussan uudesta ominaisuudesta.On joka tapauksessa mukava nähdä, että OnePlus tuo uusia ominaisuuksia vanhemmillekin puhelimille. Mikäli haluat kasvojentunnistuksen käyttöön OnePlus 3:lla tai 3T:llä, niin se löytyy asetuksista tietoturvavalikon kohdasta Smart Lock (Settings > Security & fingerprint > Smart Lock), kunhan laitteeseen on vain asennettu uusi käyttöjärjestelmäpäivitys.

OnePlus on aiemmin vahvistanut, että sen uusi huippunopea kasvojentunnistus saapuu kesällä esitellylle OnePlus 5 -mallille käyttöjärjestelmäpäivityksen yhteydessä, joka saapunee alkuvuodesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.