Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 5 saa pian Android Oreon – ja huippunopean kasvontunnistuksen

1
Puhelinvertailu

OnePlus 5 saa pian Android Oreon – ja huippunopean kasvontunnistuksen
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on kertonut, että kesällä julkaistu huippupuhelin OnePlus 5 saa pian Android-päivityksen, jonka mukana tulee yksi mukava uusi ominaisuuskin.

Hiljattain yhtiö toi Android 8.0 Oreon OnePlus 3 ja 3T -malleille, mutta tämän vuotiset huippumallit eivät sitä vielä ole saaneet. Seuraavana vuorossa vaikuttaa olevan kesäkuussa esitelty OnePlus 5 ja alkuvuodesta Android-versiopäivityksen saa myös viime viikolla esitelty ja tänään ensimmäisen päivityksen saanut OnePlus 5T.

Oreo-päivitys tuo tietysti mukanaan aimo annoksen Android-uudistuksia, mutta beetaversiosta on havaittu, että lisäksi OnePlus 5 saa kehutun ominaisuuden uudesta OnePlus 5T:stä. Kyseessä on tietysti kasvojentunnistus, jota on hehkutettu arvostelijoiden toimesta. Laite on pian myös Puhelinvertailun testissä, joten katsastamme kuinka hyvin ominaisuus todella toimii.Kasvojentunnistus toimii väitetysti huippunopeasti, joka on varsin vakuuttavaa ottaen huomioon, että Applen iPhone X:n vastaavaa ominaisuutta on moitittu hitaaksi. Toki on huomioitavaa, ettei OnePlussan ominaisuus ole yhtä turvallinen ja ei toimi yhtä hyvin pimeässä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.