Näin hurahtaneita ihmiset ovat emojeihin – Messengerissä lähetetty yli 500 miljardia kappaletta tänä vuonna

2
Manu Pitkänen

Näin hurahtaneita ihmiset ovat emojeihin – Messengerissä lähetetty yli 500 miljardia kappaletta tänä vuonna
Facebookin päätös erottaa yksityisviestit omaksi Messenger-sovellukseksi herätti aikoinaan tunteita, mutta muutos näyttää olleen lopulta kannattava. Yhteisöpalvelun mukaan Messengerillä on tätä nykyään yli 1,3 miljardia käyttäjää.

Koska suurin osa älypuhelimen omistavista ihmisistä käyttää Messengeriä, kertovat palvelusta kerätty data paljon millaisia viestejä ihmiset lähettävät ja millä tavoin he ovat toisiinsa yhteydessä. Facebook mukaan viestinnästä on tullut paljon visuaalisempaa, esimerkiksi emojeita lähetettiin vuoden 2017 aikana Messengerin kautta yli 500 miljardia kappaletta ja lisää on vielä tulossa. Päivää kohden emojeita liikkuu laitteesta toiseen 1,7 miljardia kappaletta.

GIF-kuvia läheteltiin vuorostaan tämän vuoden aikana vuorostaan 18 miljardia kappaletta. Videopuheluita käytiin lähes yhtä paljon, 17 miljardia kappaletta.

Aktiivisia keskusteluita Messengerin kautta käydään keskimäärinpäivän aikana seitsemän miljardia kappaletta. Eniten yhteyttä pidettiin uutena vuonna, äitienpäivänä ja ystävänpäivänä.Tilastotiedot on kerätty vuoden 2017 tammi-marraskuun välisenä aikana. Joulukuu ei siis sisälly lukuihin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

johtaja59
johtaja59

1

Lainaus:

suurin osa älypuhelimen omistavista ihmisistä käyttää Messengeriä


Onko tämä FB:n itsensä julkaisema tilastollinen fakta?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Lainaus:

Onko tämä FB:n itsensä julkaisema tilastollinen fakta?


Varmaan jostan FB mainostekstistä väärin ymmäretty, tai sitten ihan itse keksitty.

Sen voisi uskoa että merkittävä osa aktiivisesti Facebookkia älypuhelimilla FB apsilla käyttäviästä käyttää myös Facebookin Mesengeriä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.