Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta?

2
Puhelinvertailu

Samsungin patentti kertoo kahdella näytöllä varustetusta pelipuhelimesta?
Samsung, kuten monet muutkin älypuhelinvalmistajat, kehittää jatkuvasti uusia patentteja, joilla pyritään uudistamaan älypuhelinkonseptia. Tietysti tarkoituksena on löytää uudenlainen innovaatio, jolla saadaan houkuteltua massat omien laitteiden piiriin.

Pelaaminen on tietysti yksi suosituimmista käyttötavoista älypuhelimilla, joten on vain luonnollista, että siihen pyritään löytämään parempia ratkaisuja. Tästä kertoo muun muassa hiljattain esitelty pelilaiteyhtiö Razerin puhelin, jossa on panostettu muun muassa näytön vasteeseen sekä äänentoistoon.

Uusi patentti kertoo, että Samsung hakee kenties paljon radikaalimpaa uudistusta omiin puhelimiinsa. Patentissa esitellään Nintendon käsikonsoleista tuttua konseptia kahdella näytöllä. Puhelimen toinen näyttö olisi käytössä lähinnä ohjaamiseen ja toisella puolestaan näytetään itse peli.

Tämän lisäksi puhelimen toista näyttöä voidaan käyttää muun muassa kuvaamisessa apuna ja luonnollisesti sille täytyy löytää käyttöä myös muissa sovelluksissa, joista kertovat useat Letsgodigitalin julkaisemat patenttikuvat.Taittuva puhelinkonsepti kahdella näytöllä ei ole missään nimessä täysin uusi juttu. Sellainen löytyy jo nyt markkinoilla olevasta ZTE Axon M -mallista, joka ei kuitenkaan ole viehättänyt kovinkaan paljoa sitä testanneita tahoja. Kenties Samsung pystyy kuitenkin korjaamaan ongelmat ja tarjoamaan aidosti toimivan kaksinäyttöisen puhelimen?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

D00mer
D00mer

1

Mutta kuka helvetti haluaa kosketusnäytöllä pelata? Tekisivät/kopioisivat Xperia Playn liuku-ohjaimen sillä ilman fyysisiä näppäimiä hommasta ei tule yhtään mitään. Toinen hyvä esimerkki on GPD XD.

Vastaa
Kuvaputki
Kuvaputki

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti D00mer:

Mutta kuka helvetti haluaa kosketusnäytöllä pelata? Tekisivät/kopioisivat Xperia Playn liuku-ohjaimen sillä ilman fyysisiä näppäimiä hommasta ei tule yhtään mitään. Toinen hyvä esimerkki on GPD XD.

Olen täysin samaa mieltä. Pelaamisen lisäksi kosketusnäytöllä kirjoittaminenkin on täyttä tuskaa, kun kokoajan tulee virheitä. Fyysisellä näppäimistöllä varustettuja puhelimia on markkinoilla valitettavan vähän. Jos käyttää erillistä Bluetooth-peliohjainta (esim. iPega PG-9025), niin pelaaminen onnistuu mainiosti millä tahansa puhelimella, kunhan puhelin sopii ohjaimen pidikkeeseen. Kokemuksesta voin sanoa, että esim. emulaattoreilla pelaamisesta ei tule yhtään mitään ilman ohjainta. Olen kokeillut kosketusnäytöllä, ei hyvä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja