Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se tapahtuu: Älypuhelin, jonka näyttö on tablettikokoluokkaa?

1
Puhelinvertailu

Nyt se tapahtuu: Älypuhelin, jonka näyttö on tablettikokoluokkaa?
Kun tabletit ensi kertaa esiteltiin, niin niiden koko vaihteli perinteisesti noin seitsemän tuuman "mini"-kokoluokasta perinteisempään noin kymmenen tuumaan. Samanaikaisesti älypuhelinten koko oli kuitenkin nykyistä paljon pienempi ja yli viiden tuuman näyttö oli valtaisa.

Samsungin Note-sarja toi suuret näytöt massoille ja puhletit yleistyivät yli viiden tuuman näyttöineen. Vuosi vuodelta näytöt ovat tästä kasvaneet ja nyt yli kuuden tuuman näyttö ei ole harvinaisuus.

Uuden huhun mukaan Xiaomi on kuitenkin julkaisemassa puhelimen, joka yhdistää tablettikategorian ja puhelinkategorian vihdoin yhdeksi. Mi Max -malliston uusin tulokas, Xiaomi Mi Max 3, näet sisältää väitetysti seitsemän tuuman näytön, jollainen löytyi mm. Googlen ensimmäisestä Nexus 7 -tabletista.

Toki matkan varrella olemme nähneet joitain puhelinominaisuuksilla varustettuja tabletteja, mutta Mi Max 3 on aidosti älypuhelin ja sisältää tablettikokoluokan näytön. Toki perinteisemmistä alkuaikojen tableteista poiketen Mi Max 3:n näyttö on 18:9-kuvasuhteen paneeli.Huhujen mukaan Mi Max 2:n (kuvassa) seuraajan akku soveltuu myös kokoluokkaan, sillä huima 5500 milliampeeritunnin akku on merkittävästi suurempi kuin noin viisi vuotta sitten esitellyissä seitsentuumaisissa tablet-laitteissa.

Ehkäpä tässä on yksi syy tablettien myynnin romahtamiseen?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

etrade
etrade

1

Tabletteja sai aiemmin alle satasen, normaalilla Windowsilla ja myös dualbootteja, jos jotain kiinnosti Android :) .
Vieläkin toimii Windows tabletti kuin uusi, eikä mikään pöytäkone tai kannettava toiminut näin pitkään, moitteetta.

Intel lopetti noihin prossujen teon, niin hinnat pomppas kannettavien tasolle. Siinä se syy tablettien myynnin romahtamiseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja