Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Saitko jouluksi uuden puhelimen? Tässä täsmävinkit - siirrä tietosi, parhaat ohjelmat, ..

Petteri Pyyny

Saitko jouluksi uuden puhelimen? Tässä täsmävinkit - siirrä tietosi, parhaat ohjelmat, ..
Jouluna pukki on kantanut moneen kotiin tänäkin vuonna uutta elektroniikkaa. Varsin monen kuusen alta löytyykin uutuuttaan kiiltävä kännykkä. Kokosimme tähän artikkeliin vinkit uuden laitteen käyttöönottoon. Pistä vaikka jakoon tutuillesi, joiden arvelet saaneen pukilta kovan paketin tänä jouluna.

Tietojen siirto vanhasta puhelimesta uuteen

Mikäli vaihdat Androidista Androidiin (riippumatta valmistajasta - eli vaikka vaihtaisit Samsungista Huaweihin tai toisinpäin), opas tietojen (ml. tekstiviestien) siirtoon löytyy täältä:

Näin siirrät tietosi vanhasta Android-puhelimesta uuteen Android-puhelimeen

Mikäli taas olet siirtymässä Applen iPhonesta Androidiin, vaikkapa OnePlussaan, opas löytyy täältä:

Näin siirrät tietosi iPhonesta AndroidiinJa mikälin siirtymä on toisinpäin eli olet vaihtamassa Androidista iPhoneen, ohjeemme löytyvät täältä:

Näin siirrät tietosi Androidista iPhoneen

Parhaat sovellukset Androidille

On vaikea määritellä mikä kullekin on se paras mahdollinen ohjelma, mutta tässä on joitain sovelluslistoja Androidille ensialkuun:


Tietenkin omaa häntäämme nostaen suosittelemme myös HIGH.FI Uutisvahtia Androidille, jotta joulunpyhinäkään eivät uutiset menisi ohi silmien.

Parhaat sovellukset iPhonelle

Ja aivan samalla tavalla iPhonellekin on vaikea määritellä juuri niitä oikeita ja parhaita sovelluksia, mutta allaolevista listoista saanee hyvän alkusysäyksen:

Ja tässä suosittelemme taas röyhkeästi Marko Wallinin kehittämää Highkara Uutislukijaa uutisten seurantaan iPhonella.

Lopuksi

Kokemuksen syvällä rintaäänellä suosittelemme myös vilpittömästi panssarilasin asentamista puhelimeen - sekä hyvän suojakotelon hankintaa. Mikäli pukki ei sellaista huomannut tuoda, kannattaa joulun välipäivinä suunnata kaupoille ja ostaa sellaiset samantien. Mikään ei harmita niin paljon kuin uudenkarhean puhelimen tipahtaminen asfaltiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja