>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 3310:stä tulossa Android-pohjainen versio?

Manu Pitkänen

Nokia 3310:stä tulossa Android-pohjainen versio?
Kiinalainen televalvontaviranomainen TENAA on hyväksynyt HMD Globalin hakemuksen TA-1077-nimisen laitteen tuomisesta markkinoille. Hakemuksen tultua julki, paljastui että kyseisen kirjain- ja numeroyhdistelmän taustalta löytyykin Nokia 3310:n 4G-versiointi.

HMD Global aloitti Nokia 3310:n modernin version myynnin Suomessa menneenä keväänä, mutta sen matkapuhelinyhteydet rajoittuivat 2G:hen. Syksyllä HMD Global esitteli päivitetyn version uutuudestaan, missä yhteystuki oli päivitetty 3G-aikaan. Suosio on ollut kaikesta päätellen sen verran hyvä, että markkinoille halutaan tuoda vielä 4G:tä tukeva malli.

Ainakin Kiinassa Nokia 3310:n 4G-versio tulee saataville Yun OS -käyttöjärjestelmällä varustettuna. Yun OS on Alibaban kehittämä mobiilikäyttöjärjestelmä, joka perustuu pohjimmiltaan avoimeen Androidiin (AOSP). Nykyisissä uusissa Nokia 3310 -puhelimissa on käytetty Series 30 -ohjelmistoa.Ulkonäöllisesti Nokia 3310:n 4G-versio muistuttaa paljon aiempia Nokia 3310 -versiointeja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.