Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkisti uuden J-sarjalaisen, hintaa vain noin satanen

2
Puhelinvertailu

Samsung julkisti uuden J-sarjalaisen, hintaa vain noin satanen
Samsung on julkistanut uuden huippuedullisen J-sarjan Android-puhelimen. Kyseessä on Galaxy J2 Pro, joka ei tarjoa muuta juuri vakuuttavaa kuin hintalapun.

Tässä vaiheessa vain Aasiassa myyntiin saapunut laite on noin 120 euron hintainen ja sen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa alle teräväpiirron qHD-näyttö, neliydinsuoritin, 16 gigatavun tallennustilan sekä puolitoista gigatavua RAM-muistia. Laite tukee kuitenkin kahta SIM-kortti, joka on toivottu ominaisuus erityisesti kehittyvillä markkinoilla.

Laitteessa pyörii Androidin 7.0 Nougat-versio ja kamerat ovat 8 megapikselinen takana ja 5 megapikselinen edessä. Tallennustilaa voi lisätä microSD-muistikortitpaikan avulla, akkua laitteessa on 2600 milliampeeritunnin verran ja lataukseen käytetään micro USB -liitäntää.

Erikoisesti Pro-lisänimellä varustetusta laitteessa nykyaikaisemmista ominaisuuksista ei ole tietoakaan, mutta tuskinpa niitä voi odottaakaan tässä hintakategoriassa nimestä riippumatta. Puhelin muistuttaa ulkoisesti Samsungin puhelinten ilmettä muutaman vuoden takaa varsin pyöristetyillä piirteillä. Nähtäväksi jää saapuuko laite Suomessa myyntiin, sillä ensimmäiseksi puhelimeksi se olisi varmasti melkoisen hyvä vaihtoehto.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Näppishemmo
Näppishemmo

1

Jos tulee myyntiin suomeen niin en ostaisi. Nokia tarjoaa 149 euroon paljon paremman luurin jossa on puhdas Android ja nopeat päivitykset. Samsung tuskin tarjoaa näitä tässä satasen mallissa..

Vastaa
perhana
perhana

2

Ja Oukitelilta löytyy 140 euron hintaan puhelimia joissa puhdas android (no ainakin lähes puhdas :D), 64gt tallennustilaa ja 4gt ram muistia, sormenjälkilukija, edessä ja takana 16mp:n kaksoiskamerat (joiden laatu nyt toki ei mitään mullistavaa tarjoa) sekä vielä kaiken kruununa 6000mah akku josta sitten ihan oikeasti riittää virtaa koko päiväksi.

Eli täytyy kyllä ihmetellä näitä samsungin alle 200 euron rimpuloita jotka silti menevät kaupaksi, vissiin ostajat luulee että kun niissä lukee Galaxy niin ne on sitten kaikki jotain huippuluureja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja