Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkaisi uuden tulipunaisen version OnePlus 5T:stä

Puhelinvertailu

OnePlus julkaisi uuden tulipunaisen version OnePlus 5T:stä
OnePlus käytti viime vuoden kahdessa huippupuhelimessaan, OnePlus 5:ssä ja OnePlus 5T:ssä, varsin minimaalisesti värejä. Julkaisuiden yhteydessä molemmat puhelimet tuotiin tarjolle vain varsin konservatiivisilla värivaihtoehdoilla, mutta yhtiö on sittemmin muuttanut ääntä kellossa.

Alunperin yhtiön uusin älypuhelin OnePlus 5T saapui vain mattamustana Midnight Black -versiona, mutta Star Wars -erikoisversion tarvoin suosittu valkoinen värivaihtoehto saapui myöhemmin myös laajemmin myyntiin. Nyt yhtiö laajentaa väriskaalaa entisestään ja uutena mallina esiteltiin tulipunainen Lava Red -versio.

Tässä vaiheessa uusi värivaihtoehto on julkistettu vasta Intiassa, jossa yhtiö on kasvanut viimeaikoina huimaa vauhtia. Myös Star Wars -versio julkistettiin ensin Intiassa, mutta myöhemmin paljastui, että se saapuu myös Suomeen.Kuten tavallista, niin Lava Red -malli on ainoastaan kirkkaan punaisella kuorella varustettu OnePlus 5T, jonka sisuskalut ovat täysin yhtenevät muiden mallien kanssa. Väri on tässäkin tapauksessa mattapintainen ja ympäröi koko laitteen alumiinikuoren. Valkoisen versiosta poiketen myös hälytyskytkin on rungon kanssa samanvärinen.

Jos, ja toivottavasti kun, laite saapuu myyntiin Suomessa, niin sitä myydään jälleen todennäköisesti Elisan kautta, kuten rajoitettua Star Wars -mallia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja