Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kauan odotetusta RED Hydrogen One -älypuhelimesta lisätietoja

Puhelinvertailu

Kauan odotetusta RED Hydrogen One -älypuhelimesta lisätietoja
Kameravalmistaja RED paljasti viime kesänä ensimmäisiä vilauksia uudenlaisesta puhelimesta, jota yhtiö kutsuu nimellä Hydrogen One. Erityisesti modulaarisista videokameroistaan tuttu RED kertoi, että älypuhelimesta löytyy mm. holografinäyttö sekä tietysti laadukas, kenties modulaarinen kamera.

Vaikka yhtiön ensipaljastuksista on aikaa jo pian seitsemän kuukautta, niin puhelinta ei vieläkään näy markkinoilla. Julkistus kuitenkin vaikuttaa lähestyvän, sillä RED on paljastanut uusia tietoja erikoisesta laitteestaan.

3D-holografinäyttö on yhtiön mukaan 5,7 tuuman paneeli ja tarjoaa 2560x1440-resoluution, joka tunnetaan tietysti nimellä QHD. Kyseessä on siis varsin nykyaikainen näyttö ainakin noiden teknisten tietojen valossa. Kuten aiemmin on jo kerrottu niin näyttö pystyy toistamaan sekä tavallista kaksiulotteista kuvaa että holografista kuvaa, jota RED kutsuu nimellä 4V tai 4 View.Muihin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. viime vuoden huippupuhelimista tuttu Snapdragon 835 -piiri, varsin kookas 4500 milliampeeritunnin akku, 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä kaksois SIM-kortti, joka tukee myös microSD-muistikortteja.

Vieläkään laittella ei valitettavasti ole myyntipäivää, tai edes julkistuspäivää, joten joudumme odottelemaan kärsivällisesti ja säästämään 1195 dollarin verran mahdollista julkaisua varten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.