>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vihjaa – Galaxy S9:ssä on täysin uudenlainen kamera

1
Manu Pitkänen

Samsung vihjaa – Galaxy S9:ssä on täysin uudenlainen kamera
Samsung paljasti tammikuun alussa CES-messuilla esittelevänsä Galaxy S9:n Barcelonan MWC-messuilla. Nyt yhtiö on lähettänyt lehdistölle varsinaisen kutsukirjeen Unpacked-tapahtumaan, jossa sen on määrä julkistaa tämän vuoden lippulaivan.

Julkistustilaisuus järjestetään Barcelonassa, mutta uuden puhelimen salat paljastetaan päivä ennen MWC-messujen avajaisia – toisin sanoen helmikuun 25. päivänä. Kutsussa annetaan pientä vinkkiä Galaxy S9:n uudistuksista – puhelimen kameran luvataan olevan täysin uudenlainen. The Camera. Reimagined., kuten kutsun oneliner kuuluu.

Aiemmista vuodoista tiedetään jo, että Galaxy S9 tulee sisältämään 12 megapikselin Super Speed Dual Pixel -kameran. Dual Pixel -termillä viitataan Samsungin huippupuhelimista jo tuttuun nopeaan automaattitarkennukseen – kenties Samsung on optimoinut tarkennusta vieläkin nopeammaksi, mikä oikeuttaisi Super Speed -liitteen käytön.

Kiinnostavaa kamerassa on myös se, että optiikan aukkoluku ei ole kiinteä, vaan se voi olla joko f/1,5 tai f/2,4. Varsinaisesta kaksoiskamerajärjestelmästä ei ole kuitenkaan kyse, joten kennoja on vain yksi kappale. Kamera on optisesti vakautettu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.