Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta ilmainen sovellus Androidin tiedostonhallintaan - ja tilaongelmiin

1
Petteri Pyyny

Googlelta ilmainen sovellus Androidin tiedostonhallintaan - ja tilaongelmiin
Google julkisti viime vuoden lopulla Files Go -sovelluksen, joka on nyt päivittynyt uuteen versioon. Sovellus on Googlen oma tiedostonhallintasovellus, joka on luonnollisesti ilmainen - ja ilman mainoksia.

Files Go toimii varsin pätevänä tiedostonhallintatyökaluna, mutta loistaa etenkin ilmaisena puhdistustyökaluna, jonka avulla pääsee helposti eroon turhista, tilaa vievistä tiedostoista. Files Go osaa mm. ehdottaa paljon tilaa vieviä ja harvoin käytettäviä sovelluksia poistettavaksi (etenkin pelit ovat turvonneet viime aikoina gigatavuluokkaan kooltaan) ja löytää tuplatiedostot, tarpeettomat välimuistitiedostot, jne.

Files Gon avulla voidaan luonnollisesti kopioida ja siirtää tiedostoja paikasta toiseen. Uusi versio toi tuen tiedostojen siirrolle myös SD-korteille, mahdollisuuden valita millä sovelluksilla minkäkin tyyppiset tiedostot avataan sekä paremman käyttöliittymän tabelttikokoisille laitteille.

Files Go -sovelluksen voi ladata täältä.P.S. Lue myös Puhelinvertailun vinkit Androidin tilaongelmiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Näppishemmo
Näppishemmo

1

Kumpa näyttäisi koko sisäisen muistin tiedostorakenteen niin olisi erinomainen. Nyt ei näytä niin pitää käyttää toisia tiedostonhallinta sovelluksia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.