Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tulos rikkoi ennätyksiä – Puhelimet eivät ole enää kasvun veturi

1
Manu Pitkänen

Samsungin tulos rikkoi ennätyksiä – Puhelimet eivät ole enää kasvun veturi
Samsung on esitellyt ennätyksellisen hyvän tuloksen. Liikevaihto kasvoi 19 prosentilla edellisen vuoden lopusta 65,98 biljoonaan woniin eli 49,85 miljardiin euroon. Operatiivinen voitto oli kasvoi vuorostaan loka-joulukuussa 24 prosentilla 15,15 biljoonaan woniin eli 11,45 miljardia euroon.

Kasvun suurin moottori oli Device Solutions -divisioona, jonka alle on ryhmitetty Samsungin koko puolijohde- ja näyttötuotanto. Mobiililaitteiden ja muun kulutuselektroniikan myynti kasvoi alle 10 prosentilla edellisestä vuodesta, kun taas puolijohdetuotannon liikevaihto harppasi 45 prosentilla ja muistipiirien liikevaihto hyppäsi 59 prosentilla vuoden 2016 lopusta.

Tulosjulkistuksen yhteydessä Samsung totesi odottavansa mobiiliyksikön liikevaihdon kasvavan nykyisestä Galaxy S9:n julkaisun myötä. Samsung aikoo esitellä uusimman lippulaivapuhelimensa 25. helmikuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Caliber
Caliber

1

Joko Samsung lopettaa puhelimien tuotannon? Kuten täällä kommenttipalstalla on jo vuosia totena kerrottu?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.